Back

En hilsen fra Daniel and Andreas Sennheiser

1_2 TopNews_FoAiscolorful.png

FREMTIDENS LYD ER FARVERIG

Kære kunder, partnere og venner

Musik har altid været samlende og har bragt mennesker af forskellig etnisk oprindelse sammen. Det er umuligt at forestille sig musik – eller Sennheiser – uden mangfoldighed. Derfor vil vi gerne fejre musikkens kraft og mangfoldighed og slå et slag for en kosmopolitisk sameksistens – særligt i denne måned, hvor FN's "Verdensdag for kulturel mangfoldighed for dialog og udvikling" og den "12. tyske mangfoldighedsdag" bliver fejret. .

Sennheiser står for åbenhed og tolerance. Vi er skabt som en international virksomhed og vores team er lige så farverigt som vores kunder, der har hjemme over hele verden. Vi har ansatte i over 100 lande og medarbejdere fra 30 forskellige nationaliteter på vores hovedkontor i Wedemark. Vores kunder fra musikbranchen, radio, tv og uddannelsesinstitutioner repræsenterer en mangfoldighed og en række forskellige meninger, der næppe kan sammenlignes med nogen anden kundegruppe. Gennem vores produkter giver vi dem en platform til at blive hørt. Sammen lever og fejrer vi vores mangfoldighed. Hos os har had og racisme har ingen plads.

Lad os fejre musikkens mangfoldighed sammen og stå op for åbenheden i vores samfund. Sammen er vi stærkere end de stemmer, der er imod mangfoldighed. Fremtidens lyd er farverig.

De bedste hilsner

Andreas og Daniel Sennheiser

 

#Diversity

​#TheFutureOfAudioIsColorful

 


 

Amanda Grøntved-Grube

Project Manager, Holm Kommunikation

 

Om brandet Sennheiser

Vi lever og ånder for lyd. Vi er drevet af en passion for at skabe lydløsninger, der gør en forskel. At skabe fremtidens lyd og give vores kunder bemærkelsesværdige lydoplevelser er det, som Sennheiser-brandet har stået for i mere end 75 år. Mens professionelle lydløsninger som mikrofoner, konferencesystemer, streamingteknologier og monitoreringssystemer er en del af Sennheiser electronic SE & Co. KG, drives forretningen med forbrugerudstyr som hovedtelefoner, soundbars og taleforstærkende enheder af Sonova Holding AG under licens fra Sennheiser. 

www.da-dk.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com