Back

Levensredder op tussenstops: de compleet nieuwe ACCENTUM Plus

Sen_ACCENTUM_Plus_Black_Lifestyle_Female_Indoor.jpg

De upgrade die je nodig hebt voor dagenlange geluidsavonturen

Brussel, 20 februari 2024  Vandaag lanceert Sennheiser officieel de ACCENTUM Plus hoofdtelefoon, die de belangrijkste functies toevoegt aan de batterijzuinige reeks.

“ACCENTUM Plus breidt de mogelijkheden van de meest geliefde functies van de MOMENTUM 4 uit, en blijft trouw aan de spirit van de ongelooflijke waarde die de ACCENTUM-familie biedt”, zegt Christian Ern, Sennheiser Principal Product Manager. “De Plus nestelt zich precies in de ‘sweet spot’ van heerlijke sound en handige technologie.”

 

Immersief luisterplezier, de klok rond
In een wereld met eindeloos veel manieren om content te consumeren, heeft ACCENTUM Plus de kracht en bedieningsmogelijkheden die zorgen dat je er voluit van kunt genieten. Dankzij Sennheisers brede akoestische expertise, aanraak- en gebarenbediening, Hybrid Adaptive Noise Cancellation en een luxueuze bouwkwaliteit zet de hoofdtelefoon een betere luisterervaring voorop, en dat tegen een lagere prijs.

Met 50 uur luistertijd tussen twee laadbeurten – de beste waarde in zijn klasse – en een geluid dat kan wedijveren met dat van een stabiele, bekabelde verbinding, zou je zelfs vergeten dat ACCENTUM Plus draadloos is. De Bluetooth® 5.2-hoofdtelefoon legt de nadruk op een buitengewone geluidskwaliteit en een veelzijdige connectiviteit. Hij ondersteunt alle populaire codecs waaronder aptX™ Adaptive voor een optimale sound, waar je hem ook mee naartoe neemt. 

ACCENTUM Plus
ACCENTUM Plus

De eigen 37mm dynamische transducer beschikt over Sennheisers Sound Personalization-modus om meer dan 75 jaar audio-ervaring af te stemmen op de sonische voorkleuren van de luisteraar – en dat alles zonder ook maar iets in te leveren van de basprestaties en het verbluffende detail waarvoor het merk bekend staat. De krachtige Adaptive ANC-prestaties zullen zeker in de smaak vallen bij de pendelaar, omdat hij zijn ruisdoel constant aan de veranderingen in de geluidsomgeving rondom de drager aanpast. Dit vermindert de voortdurende afleiding drastisch, zodat subtiele details in je content op natuurlijke wijze kunnen doorschemeren.

 

Snel opladen — als dat al nodig zou zijn
Niet alleen biedt ACCENTUM Plus een uithoudingsvermogen waarmee je de wereld kunt rondreizen, hij beschikt ook over een ‘snellaadfunctie’ waarmee je in circa 10 minuten 5 uur extra luistertijd toevoegt. Dankzij de meegeleverde USB-C kabel kan de luisteraar tijdens het laden ook muziek streamen van een audiotoestel dat compatibel is met deze klasse zoals een laptop: de hoofdtelefoon wordt omgevormd tot een audio-interface voor contentconsumptie en zelfs spraakcommunicatie. De marathon-batterijduur vergroot de tijd tussen twee laadbeurten nog verder. Dat maakt dat het maximale aantal laadcycli over de gehele levensduur van de hoofdtelefoonbatterij veel later bereikt wordt, waardoor het elektronisch afval beperkt wordt, geheel in lijn met Sennheisers engagement op vlak van duurzaamheid.

Een touch van controle
ACCENTUM Plus kan voornamelijk op twee manieren bediend worden dankzij een intuïtief touchscreen en bijhorende app die op gebarenbediening reageren: het vertrouwde tikken en swipen controleert de luisterlevels, draadloze mediabediening en transparantiemodus zodat je je handen op het toestel kunt houden, of het volledig kunt opbergen. Een oorschelp met aanraakfunctie – zoals die ook gebruikt wordt in de vlaggenschipserie MOMENTUM – biedt een directe bediening van de functies, zonder dat je naar knoppen moet zoeken of in de menu’s moet duiken. Voor intensieve gebruikers zorgen de automatische windreductie en instelbare zijtonen ervoor dat telefoongesprekken natuurlijk en vrij van storingen blijven. Multipoint-connectiviteit garandeert een naadloze overschakeling van de actieve draadloze verbinding van het ene bluetoothtoestel naar het andere, zonder dat je ze opnieuw moet koppelen.

De Smart Control-app tilt de hoofdtelefoonervaring naar een nog hoger niveau. Moeiteloos kan deze de bluetoothverbindingen beheren, de 5-bands equalizer verkennen, en een waaier aan audiospecifieke functies instellen. Dit alles wordt voorgesteld via een verrassend eenvoudige visuele gebruikersinterface die perfect past in je zak. Smart Control biedt gebruikers ook de mogelijkheid om persoonlijke presets op te slaan: perfect voor wanneer je smartphoneplatform of luistergewoontes veranderen.

 

Go with the flow
De afspeeltijd van ACCENTUM Plus wordt enkel geëvenaard door zijn comfort. De voering van de oorschelp en hoofdband passen zich aan de contouren van de drager aan en bieden met hun zachte touch een geruststellende stabiliteit. En tijdens al die momenten waarop draadloos luisteren niet toegelaten is, kan je gebruikmaken van een meegeleverde audiokabel met 3,5mm-stereoaansluiting, die je kunt aansluiten op entertainmentsystemen aan boord van het vliegtuig of andere hoofdtelefoonuitgangen. ACCENTUM Plus kan plat worden opgevouwen en wordt geleverd met een beschermende opberghoes met rits. Zo blijven je nieuwe favoriete reishoofdtelefoon en alle accessoires onderweg perfect georganiseerd.

Prijs en beschikbaarheid   
ACCENTUM Plus is vanaf nu verkrijgbaar in zwart en wit. Beide modellen zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en op sennheiser-hearing.com voor een adviesprijs van €229,90.


Cliquez ici pour télécharger les images HD


 


Sennheiser ACCENTUM Plus FINAL_NL.docx

DOCX - 1.9 Mb

Julie D’hondt

TEAM LEWIS

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com