Back

MEER MOMENTUM

mtw_3_graphite_case_open_front_final.png

Sennheiser komt met multipoint-connectiviteit en tal van extra features voor MOMENTUM True Wireless 3

Wedemark, 2 november 2022 – Sennheisers gerenommeerde MOMENTUM True Wireless 3 wordt nog net een tikje beter. De firmware-update die beschikbaar is via de Smart Control App (iOS, Android) maakt multipoint-hardwareconnectiviteit en geluidskwaliteit van hoge resolutie op ondersteunde audiobronnen mogelijk.

"Onze meest recente update weerspiegelt de dynamische manieren waarop mensen MOMENTUM True Wireless 3 willen gebruiken, inclusief de meestgevraagde feature, multipoint”, zegt Frank Foppe, Sennheiser True Wireless Product Manager. “Zo kan je bijvoorbeeld van je favoriete muziekstreamingapp switchen naar een inkomende conferencecall op je laptop – en weer terug – zonder dat je de verbinding manueel moet toewijzen. Ook onze nieuwe geluidsmodus met hoge resolutie verbetert de luisterervaring nog verder, waardoor klanten kunnen genieten van draadloze audio die evenaart als de rijke en levendige details in een bekabelde verbinding.”

 

De kracht van verbinding
De premium MOMENTUM True Wireless 3-geluidservaring is nu met één tik beschikbaar op meerdere apparaten. De meest recente update laat gebruikers toe om naadloos te switchen tussen twee gekoppelde apparaten, voor een dynamisch beheer van actieve verbindingen. Voorbeelden zijn onder andere een podcast streamen op een smartphone voor je switcht naar een inkomende videocall, overschakelen van een tv-serie op je tablet naar een mobiel telefoongesprek, en jongleren met wisselende telefoongesprekken op je professionele en privételefoon. Multipoint schakelt ook terug over naar het initiële audiobronapparaat als een oproep tussentijds is beantwoord, en maakt het anders mogelijk om moeiteloos te switchen tussen twee bluetooth-audioapparaten. Tot slot laat de multipoint-update ook toe om naadloos te switchen doorheen alle wederzijds ondersteunde codecs zoals aptX Adaptive en SBC, zelfs over mobiele besturingssystemen van verschillende producenten heen.

Next level prestaties ​
Om luisteraars nog dichter bij de details in hun muziek te brengen, introduceert de MOMENTUM True Wireless 3-update ook een geluidsmodus met hoge resolutie met 24-bits diepte en 96 kHz samplefrequentie, waardoor de geluidskwaliteit wordt ontgrendeld die vergelijkbaar is met een bedrade hoofdtelefoon. Door MOMENTUM True Wireless 3 te verbinden met een audiobron die ook de aptX Adaptive codec gebruikt, verhoogt deze modus de Bluetooth-bitrate tot 420 kilobits per seconde voor een optimaal geluid. In omgevingen met een RF-probleem, zoals het drukke openbaar vervoer, kan de MOMENTUM True Wireless 3 de schaalmogelijkheden van de codec gebruiken om de verbindingsintegriteit op elk moment naadloos aan te passen. Gebruikers kunnen de geluidsmodus met hoge resolutie inschakelen via de Smart Control-app van Sennheiser, waardoor MOMENTUM True Wireless 3 de ideale metgezel is voor alle populaire muziekstreamingservices en hun abonnementsniveaus van de hoogste kwaliteit. ​

Beschikbaarheid
Multipoint- en hoge-resolutiemodus zijn beschikbaar na het updaten van de MOMENTUM True Wireless 3 naar de nieuwste firmware (versie 2.10.19 of hoger) en het updaten van de Smart Control-app (App Store, Google Play; versie 4.1.5 of hoger). De release bevat ook tal van optimalisaties en verbeteringen voor Bluetooth- en aanraakbedieningsfuncties.PB_Sennheiser_MTW3 Firmware_BENL.docx

DOCX - 3.2 Mb

Jana Strouven

TEAM LEWIS

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com