Back

Ontdek als een van de eersten onze jongste innovatie voor een betere samenwerking op de werkplek.

TeamConnect_Ceiling_2_Product_shot_InUse_01.png

 

ISE wordt misschien uitgesteld, maar dat geldt niet voor ons spannende nieuws!

We hadden grootse plannen voor Integrated Systems Europe (ISE) 2022 in Barcelona (Spanje). Maar we kunnen gewoon niet wachten tot de nieuwe datum in mei om u te tonen wat we allemaal gedaan hebben om het kantoor van de toekomst vorm te geven. ​

Met de nieuwste oplossing die we in partnerschap met Microsoft ontwikkelden, tillen we Sennheiser naar een volgend niveau van Unified Communications (UC) om een antwoord te bieden op het huidige tijdperk van flexibel, hybride een remote werken. En we willen dat u een van de eersten bent om daar alles over te vernemen.

Reserveer nu uw plaats op ons online seminarie in februari

Waar gaat het over?

Met veel plezier stellen we u onze nieuwste oplossing voor die specifiek geoptimaliseerd werd voor Microsoft Teams Rooms, en die alle verbluffende functies mogelijk maakt die Microsoft en Microsoft Teams te bieden hebben om de efficiëntie en inclusiviteit van hybride werken te verbeteren.

Ons nieuwe UC-product breidt meteen ook onze TeamConnect-familie uit, die gebaseerd werd op innovatie en beamforming-technologie.

Wilt u voorlopen op de trend en als een van de eersten de primeur van dit UC-audiotoestel van een hoger niveau ontdekken? Registreer u dan meteen!

Wanneer vindt het plaats?

Registreer u en sluit aan bij ons team tijdens een van onze online seminars op woensdag 16 februari 2022. Wie weet wordt u wel een van de eerste bezitters van ons nieuwste staaltje innovatieve technologie dankzij onze gratis wedstrijd.

De sessies duren 45 minuten. We laten u kennnismaken met deze revolutionaire oplossing en u krijgt product insights, zowel van de teams van Sennheiser als van die van Microsoft. Daarna nodigen we u uit om deel te nemen aan de Q&A-sessie.

En wees gerust, we zullen nog steeds aanwezig zijn op ISE 2022 in mei. Dan kunnen we eindelijk met een koffie in de hand alle details bespreken die zo belangrijk zijn voor uw lezers.

We kijken ernaar uit u daar te mogen ontmoeten!


Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

Jana Strouven

TEAM LEWIS

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com