Back

Sennheiser Group overspoelt NAMM Show 2024 met audio

Picture 1.png

Bezoekers zijn welkom om de laatste nieuwe oplossingen van Sennheiser, Neumann, Dear Reality en Merging Technologies te ervaren in twee dynamische demoruimtes

Brussel, 23 januari 2024 – Terwijl de verwachtingen voor de NAMM Show van dit jaar stijgen, maakt de Sennheiser Group zich op om zijn nieuwste audio-innovaties te presenteren in twee demoruimtes. In de Sennheiser Group Live Room (in demoruimte # 18806) en de Immersive Demo Room (# 18808) wacht de bezoekers een weergaloze ervaring met de meest recente audio-innovaties van Sennheiser, Neumann, Dear Reality en Merging Technologies. Maar er staan ook seminaries en panelgesprekken met enkele toonaangevende experts uit de sector op het programma.

In de Sennheiser Group Live Room (# 18806) krijgen bezoekers de kans om de rijke geschiedenis van Sennheiser en Neumann te ontdekken aan de hand van de tijdslijn van elk bedrijf. Een van de blikvangers binnen de ruimte wordt de onthulling van Sennheisers nieuwste toevoeging aan zijn professioneel studioportfolio. En NAMM-bezoekers krijgen de unieke kans om het product voor de allereerste keer te ervaren.

Naast zijn draadloze aanbod voor muzikanten (de afbeelding toont de zenders en ontvangers van de EW-DX serie) zal Sennheiser een nieuw studioproduct onthullen
Naast zijn draadloze aanbod voor muzikanten (de afbeelding toont de zenders en ontvangers van de EW-DX serie) zal Sennheiser een nieuw studioproduct onthullen

Daarnaast zal er een specifiek draadloos station zijn met de Evolution Wireless Digital-familie van draadloze microfoons, Digital 6000 draadloze microfoons, en XS Wireless IEM- en evolution wireless G4 IEM-systemen.

In een geïsoleerde ‘Whisper Room’ wordt een selectie microfoons van Neumann opgesteld voor een demo. Bovendien zal Neumann drie nieuwe producten aankondigen. De MT 48 audio-interface krijgt zijn langverwachte functionele update, die het onder meer mogelijk maakt om in immersieve audioformaten te werken. Een ander focuspunt is livegeluid: Neumann zal een omni-capsule voor het Miniature Clip Microphone-systeem (MCM) presenteren, evenals goosenecks in verschillende lengtes. Ook de op massaal verzoek gerealiseerde toevoegingen aan Neumannns befaamde familie van capsulehoofden voor vocalisten voor draadloze systemen zullen getoond worden.

De Neumann MT 48 audio-interface krijgt een functionele update, die het mogelijk maakt om in immersieve audioformaten te werkeng
De Neumann MT 48 audio-interface krijgt een functionele update, die het mogelijk maakt om in immersieve audioformaten te werkeng

Twee werkstations zullen een hands-on ervaring van toegankelijke immersieve workflows bieden. Hier zal Dear Reality, de specialist in ruimtelijke audio, de opvolger van zijn populaire dearVR PRO immersieve spatializer plug-in voorstellen: dearVR PRO 2. Deze plug-in voegt een extra laag ruimtelijke ervaring toe aan elke professionele audioproductie, en plaatst de luisteraar in het middelpunt van het geluid.

Dear Reality zal dearVR PRO 2 voorstellen, de opvolger van zijn populaire dearVR PRO immersieve spatializer plug-in
Dear Reality zal dearVR PRO 2 voorstellen, de opvolger van zijn populaire dearVR PRO immersieve spatializer plug-in

Voorts kunnen bezoekers kennismaken met oplossingen om het DAW in VR te bedienen met Dear Reality’s dearVR SPATIAL CONNECT, en om ruimtelijke audiomixen via hoofdtelefoon te monitoren met de dearVR MONITOR mixroom plug-in.

Het tweede immersieve werkstation zal audio-interfaces van Merging Technologies tonen. Een van de highlights hier wordt de Venue Mission-software voor de Anubis audio-interface die het bedrijf voorstelt, en die ongetwijfeld een revolutie betekent voor de workflows van livemuzikanten en geluidstechnici. Deze biedt hen immers een ongeziene controle over het gehele audio-ecosysteem via een intuïtieve gebruikersinterface met daarin een volledige 16-kanaals mixer.

Dear Reality zal dearVR PRO 2 voorstellen, de opvolger van zijn populaire dearVR PRO immersieve spatializer plug-in

Naast zijn productdemonstraties beschikt de Sennheiser Group Live Room over een podium waar dagelijks seminaries plaatsvinden, onder leiding van toonaangevende figuren uit de sector. Monitor-engineer Salim Akram, Grammy & Emmy-winnaar en producer-mixer van omroepaudio Michael Abbott, mixing engineer Brandon Blackwell, Sennheisers Jimmy Landry, maar ook muziekproducers Mark Needham en Daniel Rowland zullen hun insights delen rond verschillende topics, van ​ de navigatie bij een live audio journey tot de rol van AI in muziekproductie. De NAMM Show-beleving wordt verder verrijkt met een panelgesprek met topcreators uit de muziekindustrie onder wie Sean Daniel (@sean_daniel_music), Steve Onotera (@samuraiguitarist), John Matos (@abioticjohn), Emily Harris (@GetOffset) en Larry Orsini (@larryohh), en een slotsessie met Blake Sheltons drummer Tracy Broussard.

Intussen zal het publiek in de Immersive Demo Room (# 18808) betoverd worden door immersieve presentaties die gebruikmaken van Neumann KH-monitors en Merging Technologies’ Anubis en Hapi MK II audio-interfaces, geconfigureerd in een 9.1.6 en 360 RA immersieve geluidsset-up. Op de Neumann Soundstage worden masterclasses gegeven door beroemde muziekproducers en geluidstechnici als Ronald Prent, Eva Reistad, Matt Wallace, Will Kennedy, Elliot Scheiner, Gavin Lurssen, Reuben Cohen, Michael Romanowski, Jimmy Douglass, Chuck Ainlay, George Massenburg, Jim Anderson, Ulrike Schwarz, Eric Schilling, Herbert Waltl, Frank Filipetti, Sylvia Massey en Justin Gray.

“We zijn bij Sennheiser razend enthousiast om samen te werken met enkele van de grootste sterren in de sector, en nodigen hen graag uit om hun kennis te delen op de NAMM Show dit jaar”, zegt Ed Capp, Sales Director Americas. “Het belooft een spannend event te worden, met de onthulling van een gloednieuw studioproduct en de voorstelling van enkele topoplossingen van de Sennheiser Group, die allemaal gedemonstreerd kunnen worden, maar ook getest door de bezoekers. Breng dus zeker een bezoek aan onze demoruimtes 18806 en 18808 voor een onvergetelijke audio-ervaring!”

Kom de Sennheiser Group bezoeken op NAMM in de Sennheiser Group Live Room (18806) en de Immersive Demo Room (18808).

De hogeresolutiebeelden uit dit mediabericht kunnen hier gedownload worden.


Valentine Vialis

Communications and Local Coordinator France, Sennheiser France

The Sennheiser Group at The 2024 NAMM ShowNL.docx

DOCX - 6.0 Mb

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com