Back

Sennheiser scoort driepunter op CES 2024

mtw4_product images_black copper (2).jpg

Vandaag onthult het merk Sennheiser een trio van dynamische toestellen voor fans van hoogperformante audio.

Antwerpen, 8 januari 2024 – De compleet nieuwe MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus en MOMENTUM Sport beleven hun première op de Consumer Electronics Show en luiden een nieuwe generatie van toestellen boordevol functies in. Het merk Sennheiser presenteert premium oordopjes en hoofdtelefoons die bulken van de toptechnologie voor intensieve gebruikers. Daarmee zet het zijn akoestische expertise op de voorgrond in een geconnecteerde, always-on wereld..

MOMENTUM True Wireless 4 ​ ​ ​ ​ ​
MOMENTUM True Wireless 4 werd voorzien van meer dan een dozijn verbeteringen en levert een levensecht geluid. Daarmee zijn dit Sennheisers meest capabele oortjes ooit. Ze trakteren geconnecteerde audio-aficionado’s op een ongeëvenaarde sound en een indrukwekkende resem connectiviteit, gebouwd op het Qualcomm® S5 Sound Gen 2-platform en Snapdragon Sound™ Technology voor aptX™ lossless geluidskwaliteit en ultralage latentie.

De Bluetooth® 5.4-oordopjes leveren eveneens Auracast™-ondersteuning en een herzien antenne-ontwerp voor een uitzonderlijke signaalcontinuïteit onderweg. Verbeterde Adaptive ANC, doorontwikkelde afstemming en een geüpgraded batterijsysteem maken van hen dé dagelijkse begeleider voor elk avontuur op je levenspad, met nog enkele praktische verbeteringen er bovenop. De vierde generatie MOMENTUM-oortjes pakt uit met 7,5 uur non-stop luisterplezier geïnspireerd door audiofielen, een Qi-oplaadetui, en snelladen via USB-C. MOMENTUM True Wireless 4 zal beschikbaar zijn in drie kleurstellingen: zwart koper, metallic zilver en grafiet — en zal beschikbaar zijn voor pre-ordering op 15 februari voor € 299,90.

 

ACCENTUM Plus
De nieuwe ACCENTUM Plus stelt een premium hoofdtelefoon-luisterervaring voor een lagere prijs voorop. De Bluetooth® 5.2-hoofdtelefoon legt de nadruk op een uitzonderlijke geluidskwaliteit, batterijduur en veelzijdige connectiviteit – met ondersteuning van alle populaire codecs waaronder aptX™ Adaptive voor een optimale sound, ongeacht waar je de 50 uur luistertijd per batterijlading wil gebruiken. Een oorschelp met aanraakfunctie – zoals die ook gebruikt wordt in de vlaggenschipserie MOMENTUM – biedt een intuïtieve bediening van de functie, zonder dat je naar knoppen moet zoeken of in de menu’s moet duiken.

Voor intensieve gebruikers bieden de multipoint-connectiviteit, windreductie en aanpasbare zijtonen gebruikers de mogelijkheid tot aanpassing aan de wereld rondom hen. Adaptive ANC optimaliseert zijn ruisdoel, voor een constante aanpassing aan wijzigingen in het omgevingsgeluid rondom de drager. Zo worden afleidingen beperkt, zodat de subtiele details in je content kunnen doorschermeren. En voor al die momenten waarop draadloos luisteren niet toegelaten is, wordt een audiokabel meegeleverd waarmee je kunt aansluiten op entertainmentsystemen aan boord van het vliegtuig of andere hoofdtelefoonuitgangen. Het volledige pakket kan worden opgeborgen in het meegeleverde reisetui. ACCENTUM Plus zal verkrijgbaar zijn in een zwarte en een witte kleurstelling en zal beschikbaar zijn vanaf 20 februari voor € 229,99.

 

MOMENTUM Sport
De bloedstollende Sennheiser-sound krijgt een boost met realtime biometrische feedback in de MOMENTUM Sport, nieuwe echt draadloze oortjes die geoptimaliseerd werden voor fitness. Deze integreren zowel een fotoplethysmografie-hartslagsensor (PPG) als een lichaamstemperatuursensor die elk kritische gegevens naar populaire fitnessapps en -toestellen kunnen doorsturen. De hartslaggegevens van MOMENTUM Sport connecteren en integreren naadloos met heel wat populaire sporttoestellen en -apps zoals Apple Watch/Health, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton en dergelijke. Voor de eerste keer ooit zullen gebruikers in een niet-Polar product over volledige toegang tot Polars selecte biosensing-capaciteiten en data-analyse kunnen beschikken – inclusief lichaamstemperatuur – en zo realtime insights krijgen tijdens hun training, en een diepgaandere offline analyse via het Polar Flow-app ecosysteem.

 

Om het geluid van voetstappen, ademhaling en andere afleiding van lichamelijke oorsprong te minimaliseren beschikken de oortjes over een akoestisch verluchtingskanaal en half-open ontwerp voor een natuurlijk omgevingsbewustzijn. Een aanpasbare Transparantie-modus, Antiwind-modus en Adaptive Noise Cancelling-modus zorgen dat de gebruiker makkelijk kan aanpassen naarmate zijn omgeving verandert. Het geheel nieuwe akoestische systeem beschikt over een nieuw ontworpen transducer die moeiteloos de beste geluidskwaliteit ooit in Sennheiser-sportoortjes levert. Met hun IP55-bestendigheid tegen zweet en water, schokbestendige chassis en oordopjes die bestand zijn tegen verstopping zijn de MOMENTUM Sport-oortjes gebouwd om de beproevingen van elke work-out te weerstaan. Het draagetui met Qi-functie is al even robuust en eveneens IP54-geclassificeerd, en slaat tot drie extra ladingen voor de oortjes op, waarmee de afspeeltijd van maximaal 6 tot maximaal 24 uur in totaal stijgt. Een snellaadfunctie biedt tot 45 minuten afspeeltijd na slechts 10 minuten USB-C laden. MOMENTUM Sport zal beschikbaar zijn vanaf 9 april. Het zal een aanbevolen verkoopprijs hebben van € 299,90 en wordt verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Polar Black, Burned Olive en Metallic Graphite.

De volledige versie van elk persbericht is beschikbaar op aanvraag.


Sennheiser CES 2024 press release FINAL_NL.docx

DOCX - 364 Kb

 

Click to Download High-Res Images

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com