Back

Sennheiser stopt met activiteiten in Rusland

iCampus_0217_003.png

Er is weer oorlog in Europa. Dit brengt ons volledig in shock en we maken ons grote zorgen over de veiligheid en gezondheid van de mensen in de regio. Wij hopen van harte op een snelle en diplomatieke oplossing, zodat de Oekraïners in veiligheid en vrijheid kunnen leven.

Met de achtergrond van de Russische aanval op Oekraïne en de daaruit voortvloeiende gevolgen, hebben wij besloten al onze activiteiten voor professionele audioproducten in Rusland op te schorten. We hebben de export van Sennheiser- en Neumann-producten naar Rusland stopgezet alsook onze verkoopactiviteiten tot nader order gestopt.

De Sennheiser Group heeft een dochteronderneming in Moskou en we staan in voortdurende communicatie met het lokale team. In Oekraïne hebben we geen eigen dochteronderneming.

We zullen de ontwikkelingen op de voet blijven volgen en onze beslissingen dienovereenkomstig aanpassen.

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com