Back

Sennheiser TeamConnect Bars nu gecertificeerd voor Microsoft Teams

TC_Bars_Landscape_Image.png

Gebruiksklare vergaderapparaten ontworpen voor een naadloze integratie in Microsoft Teams-vergaderruimtes verbeteren de meetingervaring 

Brussel, België — 12 juli 2024 — Sennheiser maakte vandaag bekend dat zijn TeamConnect Bars (TC Bars) vanaf nu gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams. Deze certificering zorgt ervoor dat Microsoft Teams-gebruikers hybride meetings kunnen ervaren die de hoge kwaliteit van Sennheiser-audio combineren met 4K Ultra HD-video. Dit betekent een belangrijke stap in unified communications.

De TC Bars zijn de meest recente toevoeging aan de Sennheiser TeamConnect-familie (TC) en zijn verkrijgbaar in twee modellen, zodat ze geschikt zijn voor meetingruimtes van verschillende groottes: de TeamConnect Bar S, met vier microfoons en twee luidsprekers, en de TeamConnect Bar M, uitgerust met zes microfoons en vier luidsprekers. ​ 

“We zijn bijzonder blij dat onze TeamConnect Bars net als de andere leden van onze TeamConnect-familie gecertificeerd werden voor Microsoft Teams”, zegt Charlie Jones, Sennheisers Global Alliance & Partnership Manager. “Certificering voor Teams is cruciaal geworden voor onze meetingoplossingen. We krijgen immers voortdurend feedback over de voordelen die onze klanten ervaren wanneer ze onze producten gebruiken in Microsoft Teams-ruimtes. De nieuwe TeamConnect Bars vormen een zoveelste robuuste Sennheiser-oplossing, die een helder geluid en voor de eerste keer ook video levert voor Teams-meetings.” 

“We erkennen nog steeds de essentiële rol van een helder geluid in de hedendaagse vergaderomgevingen. Daarom zijn we zeer verheugd dat we de Sennheiser TeamConnect Bars in het Microsoft Teams-ecosysteem mogen verwelkomen", zegt Albert Kooiman, Senior Director, Microsoft Teams Partner Engineering & Certification bij Microsoft. "Sennheiser zet zijn bijna 80-jarige historiek op vlak van hoogwaardige audio verder met de TeamConnect Bar, en integreert deze naadloos met Microsoft Teams voor betere meetingervaringen.” 

TC Bars zijn plug-and-play toestellen, dus gebruikers kunnen snel aan de slag via USB. De geïntegreerde beamforming-technologie, die we ook aantreffen in de TC Ceiling-oplossingen, zorgt voor bewegingsvrijheid en naadloze overgangen tussen sprekers, en wordt aangevuld met een camera met geavanceerde AI-functies, zoals auto-framing en person tiling. De stereoluidsprekers met volledig bereik staan garant voor een natuurlijke spraak en een uitstekende verstaanbaarheid. ​ 

Verder bieden de TC Bars flexibele en schaalbare ruimte-opstellingen met een ingebouwde Dante-poort voor extra microfoons, en de mogelijkheid om een externe USB-camera toe te voegen voor ruimtes die een bredere dekking nodig hebben. Verschillende montagemogelijkheden en beheer vanop afstand via Sennheiser Control Cockpit vereenvoudigen de integratie in eender welke ruimte. 

Sennheiser blijft oplossingen ontwikkelen die compatibel zijn met Microsoft Teams om gebruikers uitzonderlijke meetingervaringen te bieden. De TC Bars zijn nu te zien op de Microsoft Showcase-pagina. ​ Ontdek de TC Bars op de Microsoft-website:

Meer informatie over Sennheiser en zijn oplossingen? Kijk dan op www.sennheiser.com 



Valentine Vialis

Communications and Local Coordinator France, Sennheiser France

Sennheiser TC Bar Team Cert PR MSFT-NL.docx

DOCX - 3.6 Mb

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com