Back

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium voortaan ondersteund door Crestron Automate VX

Crestron x Sennheiser 2.jpg

Gewaardeerde strategische partner integreert Senheisers meest recente microfoon in multi-camera switching-oplossing en stimuleert zo evenwichtigere meetingervaringen

Brussel, België, 19 december 2023 – Sennheiser, de eerste keuze als het gaat om geavanceerde audiotechnologie die samenwerken en leren makkelijker maakt, kondigt met plezier aan dat zijn TeamConnect Medium-plafondmicrofoon (TCC M) voor middelgrote meetingruimtes en les- of samenwerkingslokalen geïntegreerd werd in de Crestron Automate VX-luidsprekertrackingoplossing met stembediening.

De Automate VX-technologie zorgt voor een hoogkwalitatieve meetingervaring, met overgangen in productiestijl over een waaier van toepassingen heen: raadzalen, multifunctionele ruimtes, opleidingslokalen ... De combinatie van TCC M- en Automate VX-technologie maakt meetings inclusiever, vooral in middelgrote samenwerkingsruimtes en collegezalen. Kwaliteitsvolle audio en slimme videotechnologieën zijn daarbij cruciaal om een kritische en dynamische samenwerkingservaring te ondersteunen.

Met de Automate VX-oplossing werken meerdere camera’s rondom de ruimte samen om actieve luidsprekers te traceren. Tegelijk elimineren ze de typische storingen die zichtbaar worden wanneer een camera beweegt, kantelt of in- en uitzoomt. Naarmate de conversatie zich verplaatst in de ruimte, garandeert de gepatenteerde automatische beamforming-technologie van de TCC M dat de luidsprekers continu hoorbaar zijn.

De integratie van de volledige Sennheiser TeamConnect Ceiling-familie in Crestrons Automate VX-technologie en de Intelligent Video Designer-software betekent dat integrators voortaan de set-up van grotere systemen kunnen stroomlijnen, waardoor het proces (tijds)efficiënter wordt.

"Deze spannende integratie van Sennheisers TeamConnect Ceiling Medium met Crestrons Automate VX zorgt voor een perfect evenwicht tussen de verschillende deelnemers tijdens bijeenkomsten in vergaderruimtes, collegezalen en samenwerkingsruimtes”, zegt Bob Bavolacco, directeur technologische partnerships bij Crestron. “Ze biedt een Sennheiser-geluidservaring in combinatie met de weergaloze Crestron Automate VX multi-camera switchingtechnologie.”

De TCC M die eerder dit jaar gelanceerd werd, introduceert alle innovatie en features van de bekroonde TeamConnect Ceiling 2 (TCC 2) in een nieuw segment van de markt voor meetingruimtes. Met een dekkingsgebied tot 40 m² kunnen klanten de kracht van TCC 2 nu overbrengen naar hun middelgrote meetingruimte, inclusief een strak design en een aantrekkelijk prijskaartje.

De TCC M biedt dezelfde mogelijkheden voor installatie aan het plafond als de TCC 2, maar dan in een ronde vorm. Hij kan in opbouw, opgehangen of verzonken gemonteerd worden, wat kabelvrije tafels en een flexibele opstelling van het meubilair mogelijk maakt.

“Deze integratie met Crestrons Automate VX is het zoveelste voorbeeld van de flexibiliteit van de TCC M, die deel uitmaakt van de oplossingen van de TeamConnect-familie”, zegt Charlie Jones, wereldwijd manager samenwerkingen & partnerships bij Sennheiser. “Ze maakt ook duidelijk dat we vastbesloten zijn om samen te werken met onze partners om oplossingen aan te bieden die inclusieve en productieve samenwerkingen creëren, ongeacht of de deelnemers zich in de ruimte bevinden of vanop afstand deelnemen.”

Meer informatie over Crestrons Automate VX-oplossing? Breng dan een bezoek aan https://www.crestron.com/Products/Featured-Solutions/Automate-VX. Meer weten over Sennheisers TCC M en de volledige TeamConnect Ceiling-oplossingen? Ga dan naar https://en-us.sennheiser.com/teamconnect-ceiling-solutions.Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

Valentine Vialis

Communications and Local Coordinator France, Sennheiser France

Crestron_TCC M_PR_Final NL.docx

DOCX - 6.8 Mb

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com