Back

Tolkoplossing met Anubis en Hapi van Merging Technologies

Anubis Commentary Unit with Sennheiser Headset.jpg

Een kostenefficiënte tolkoplossing van de specialisten in digitale audio

Old Lyme/Amsterdam – Meer dan ooit is er vraag naar vertolking op conferenties, businessmeetings en omroepevents. Maar dit gaat vaak gepaard met complexe opstellingen en kosten. Merging Technologies sloeg de handen in elkaar met Sennheisers specialisten op het vlak van businesscommunicatie om een uiterst flexibele en kostenefficiënte tolkoplossing op basis van de Anubis-interface te creëren. Connecteer de Sennheiser-headsets (microfoon/hoofdtelefoon-combo’s) en je tolkdesk is klaar! Een Merging Technologies Hapi Mk II dient als verbindingspunt met de console, PA of conferentiesysteem.

De Anubis audio-interface kan twee high-end microfooningangen met EQ, compressor en limiter aan en twee hoofdtelefoonuitgangen met een touchscreen, een draaischijf voor het volume van de hoofdtelefoon en een harde knop voor directe mute-bediening door de tolken. De in- en uitgangen zijn volledig gescheiden zodat elke tolk zijn eigen volumeniveau en dergelijke kan kiezen, volledig onafhankelijk van zijn collega.

Schema van de tolkoplossing van Merging Technologies
Schema van de tolkoplossing van Merging Technologies

Alle Anubissen zijn onderling verbonden via een netwerk (AES67/ST2110) zodat elke audiostream op elke Anubis beschikbaar kan worden gesteld. Er wordt een Hapi Mk II (AD/DA, Madi, AES/EBU converter) gebruikt als in/out-punt met alle standaardformaten om een verbinding te maken met de bestaande console, PA of conferentiesysteem. Een belangrijk voordeel van deze tolkoplossing is dat ze vanop afstand bediend kan worden via VPN en het IP-adres van elke Anubis.

“Tolken beschikken voortaan over een intuïtieve oplossing voor hun werk, terwijl de installatie en bediening zo makkelijk, flexibel en veelzijdig mogelijk werden gemaakt voor de technici op het event”, zegt Maurice Engler, senior product & project manager.

Meer weten over deze tolkoplossing? Bezoek dan de Sennheiser Group-stand in Hall 8, D50. Presentaties van Anubis en de mogelijkheden die dit biedt, vinden elke dag plaats om 14.00 uur.

(Einde)

 

Afbeeldingen kunnen hier gedownload worden.


Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

Press release_Sennheiser_Interpretation solution with Anubis and Hapi from Merging Technologies_NL.docx

DOCX - 51 Kb

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com