Back

CES 2024: Sennheiser lanserar produktrio för ljudentusiaster

mtw4_product images_black copper (2).jpg

Las Vegas, Nevada, 8 januari, 2024 - Under Consumer Electronics Show introducerar Sennheiser de nya MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus och MOMENTUM Sport vilka tillsammas är starten för en ny generation av funktionsfyllda enheter. Sennheiser visar upp förstklassiga in-ear- och over-ear-hörlurar fyllda med toppmodern teknik för kräsna ljudentusiaster.

MOMENTUM True Wireless 4
Med mer än ett dussin förbättringar och ljud som är större än livet är MOMENTUM True Wireless 4 Sennheisers mest kapabla in-ear-hörlurar hittills. Den levererar oöverträffat ljud för den uppkopplade ljudfantasten, inkluderande en imponerande lista med anslutningsmöjligheter baserade på Qualcomm S5 Sound Gen 2-plattformen ​ och Snapdragon Sound Technology för förlustfri ljudkvalitet och ultralåg latens med aptX.

 

Bluetooth 5.4-hörlurarna kommer också att ha stöd för Auracast samt en omarbetad antenndesign för oavbrutet lyssnande när du är på språng. Förbättrad dynamisk brusreducering (Adaptive ANC), förbättrade inställningsmöjligheter och ett uppgraderat batterisystem gör dem till en vardaglig följeslagare för livets alla äventyr. Den fjärde generationens MOMENTUM-in-ear-hörlurar kan skryta med 7,5 timmars kontinuerlig lyssning, ett Qi-laddningsfodral såväl som snabbladdning via USB-C. MOMENTUM True Wireless 4 kommer att finnas tillgänglig i tre färgvarianter; Black Copper, Metallic Silver och Graphite. De kommer att kunna förbeställas med start den 15 februari för med ett cirkapris på 3 490 SEK.

ACCENTUM Plus
Nya ACCENTUM Plus prioriterar en förstklassig lyssningsupplevelse till ett lägre pris. Hörlurarna, som har stöd för Bluetooth 5.2, lägger tonvikt på enastående ljudkvalitet, batteritid och mångsidiga anslutningsmöjligheter – med stöd för alla populära codecs inklusive aptX Adaptive för optimalt ljud oavsett var du använder deras 50 timmars lyssningstid per laddning. Touch-styrningen, som också återfinns i MOMENTUM-serien, ger intuitiv funktionskontroll utan att du behöver leta efter knappar eller bläddra i menyer.

För avancerade användare gör flerpunktsanslutning, vindreducering och justerbar sidoton det möjligt för användare att anpassa sig till världen runt omkring. Dynamisk brusreducering (Adaptive ANC) anpassar sig till förändringar i den omgivande ljudmiljön, vilket minskar distraktioner så att de subtila detaljerna i innehållet alltid kan uppfattas. Och för de tillfällen då trådlös lyssning inte är möjligt ingår en ljudkabel för att koppla in sig på underhållningssystem ombord eller andra hörlursutgångar. Allt detta stuvas enkelt undan i det medföljande resefodralet. ACCENTUM Plus kommer att finnas tillgänglig i svart eller vitt från och med den 20 februari med ett cirkapris på 2 490 SEK.

MOMENTUM Sport
Pulshöjande ljud kommer superladdat med biometrisk feedback i realtid i MOMENTUM Sport. Sennheiser MOMENTUM Sport är en ny true wireless-hörlur optimerad för träning. Den integrerar både en pulssensor med fotopletysmografi (PPG) och en temperatursensor som båda kan skicka data till populära träningsappar och enheter. MOMENTUM Sports pulsdata ansluter och integreras sömlöst med många populära sportenheter och appar, såsom Apple Watch/Health, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton med flera.

 

För att minimera ljud från fotsteg, andning och andra distraktioner har hörlurarna en akustisk avlastningskanal samt en halvöppen design för naturlig situationsmedvetenhet. Ett justerbart transparensläge, antivindläge och adaptivt brusreduceringsläge gör att användaren enkelt kan anpassa hörlurarna till omgivningen. Det helt nya akustiska systemet har ett omdesignat högtalarelement som ger den bästa ljudkvaliteten hittills i ett part sporthörlurar från Sennheiser. Tack vare svett- och vattentålighet (IP55) och ett stöttåligt chassi är MOMENTUM Sport byggd för att klara påfrestningarna under alla träningspass. Den lika tåliga IP54-klassade, Qi-aktiverade laddningsfodralet, som ger upp till tre extra laddningar, förlänger uppspelningstiden från upp till 6 timmar till 24 timmar totalt. En snabbladdningsfunktion ger upp till 45 minuters uppspelning efter bara 10 minuters laddning via USB-C. MOMENTUM Sport kommer att finnas tillgänglig från och med den 9 april. De kommer att ha ett cirkapris på 3 490 SEK och kommer att finnas i tre olika färgval; Polar Black, Burned Olive samt Metallic Graphite.

Click to Download High-Res Images

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com