Back

De Sennheiser Group op NAB 2023

279289165_10158527955856884_2394555619014201739_n.jpg

Ervaar de nieuwste audiotools voor productie en studio

Wedemark, maart 2023 – De bezoekers van NAB worden uitgenodigd om de gebundelde krachten van vier merken te ervaren op stand nr. C5217: Sennheiser, Neumann, Dear Reality en Merging Technologies demonstreren hun volledige assortiment audio-oplossingen voor videoproductie, sounddesign, opnames en meer voor professionals van elk niveau, van socialmediacreators tot mixers van audio voor film en tv.

Sennheiser

Naast zijn volledige assortiment microfoons voor cameragebruik demonstreert Sennheiser zijn EW-DX en Digital 6000 draadloze microfoonsystemen. Met in primeur: zijn laatste nieuwe draadloze audiosysteem dat specifiek ontworpen werd voor filmmakers, creators van spraakmakende content en omroepers. Het voorgestelde productportfolio wordt afgerond met de omroepheadsets van het bedrijf. De aanwezigen krijgen ook de kans om live te luisteren naar foley-artiest Sanaa Kelley – die voor een Emmy genomineerd werd – en hoofdmixer Arno Stephanian, geregistreerd met Sennheisers shotgunmicrofoons van wereldklasse. ​

 

Sanaa Kelley, stichter van Reel Foley Sound, en Arno Stephanian, hoofdmixer, zullen de bezoekers met hun kunst vervoeren.

Het ProLabs-team zal intussen de spannende mogelijkheden van zijn AMBEO 2-Channel Spatial Audio-renderer demonstreren die vanuit immersieve en 5.1-formaten een fantastisch ruimtelijk geluidslandschap creëert voor luisteraars via een stereosysteem.

Joe Ciaudelli, Director of Spectrum & Innovation bij Sennheiser, zal op NAB aanwezig zijn om te debatteren over de Wireless Multi-Channel Audio Systems (WMAS), een ware gamechanger op vlak van draadloze technologie.

Werkingsprincipe van Wireless Multi-Channel Audio Systems. In plaats van een individuele 200kHz-bandbreedte zoals bij smalband-transmissie (links) maakt de technologie gebruik van tijdsloten in een 6 of 8 MHz breed venster (rechts). Meer informatie op sennheiser.com/wmas
Werkingsprincipe van Wireless Multi-Channel Audio Systems. In plaats van een individuele 200kHz-bandbreedte zoals bij smalband-transmissie (links) maakt de technologie gebruik van tijdsloten in een 6 of 8 MHz breed venster (rechts). Meer informatie op sennheiser.com/wmas

Neumann.Berlin

Neumanns studiomicrofoons en monitors zijn wereldwijd de vaste favorieten van studio’s en omroepen. Actieve luisterstations met Neumann-hoofdtelefoons geven de bezoekers de mogelijkheid om naar de populairste microfoonmodellen te luisteren, terwijl een immersieve opstelling de KH 80- en de gloednieuwe KH 120 II-monitor op indrukwekkende wijze zal demonstreren.

Dear Reality

Dear Reality zal ruimtelijke producties met uitgebreide immersie demonstreren aan de hand van de dearVR PRO-spatializer. Bezoekers kunnen naar deze meerkanaals producties luisteren met Neumann-hoofdtelefoons en de dearVR MONITOR virtuele immersieve mengkamer-plugin.

 

Je tracks intuïtief ruimtelijk maken en je immersieve mixen overal monitoren met de dearVR PRO en dearVR MONITOR
Je tracks intuïtief ruimtelijk maken en je immersieve mixen overal monitoren met de dearVR PRO en dearVR MONITOR

Merging Technologies

Merging Technologies heeft niet enkel zijn eigen stand (C4517), maar zal ook aanwezig zijn op de stand van de Sennheiser Group, waar het zijn audio-interfaces van wereldklasse zal demonstreren. De Anubis- en Hapi-oplossingen van het merk maken deel uit van de actieve demo’s op de stand van de groep.

Uitlenen van apparatuur

Tijdens de beurs kunnen contentcreators, journalisten en freelance reporters sommige van Sennheisers ‘audio voor video’-oplossingen een dag lang uitproberen. Daarvoor moeten ze aan de stand gewoon een microfoon of hoofdtelefoon komen ophalen, een identiteitsbewijs achterlaten en de apparatuur aan het eind van de dag weer inleveren.

Bezoek de Sennheiser Group op NAB, Centrale Hal, stand nr. C5217.

De afbeeldingen uit dit persbericht kunnen hier gedownload worden.


Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

Sennheiser Group at NAB_NL.pdf

PDF - 421 Kb

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com