Back

#DontStopTheMusic

Header_Raul Rodrguez_Third Eye Blind.jpg

Tillbringa en helg med fantastiska artister - och starta nästa vecka med stil!

27 Mars 2020 - Kolla in Sennheisers konsert-serie #DontStopTheMusic för att uppleva fantastiska liveuppträdanden! Vi livesänder på IGTV, artisterna Raul Rodriguez, Jay Style, The Talbott Brothers, St. Panther, DJ Fly, Citizen (Mat Kerekes), Bob Sinclar och Third Eye Blind kommer att göra ditt hem till en konsertscen.

Livesändning av konserter pågår från lördag 28 mars till tisdag 31 mars

Observera att vissa länder byter till sommartid i helgen - se till att följa @Sennheiser på Instagram och slå på aviseringar i IGTV för att få notifikationer: Detta är också bra eftersom datum och artister kan komma att ändras med kort varsel.

  • Raul Rodriguez (@raulrodriguezmusic):
    Fredag, 27 mars, kl 19:00
  • Jay Style (@jaystylemusic):
    Lördag, 28 mars, kl 16:00
  • The Talbott Brothers (@talbottbrothers):
    Lördag, 28 mars, kl 21:00
  • St. Panther (@stpanther):
    Söndag, 29 mars, kl 21:00
  • DJ Fly (@djfly):
    Sunday, 29 mars, kl 17:00
  • Citizen – Mat Kerekes (@matkerekes):
    Måndag, 30 mars, kl 21:00
  • Bob Sinclar (@bobsinclar):
    Måndag, 30 mars, kl 14:00
  • Third Eye Blind (@thirdeyeblind):
    Tisdag, 31 mars, kl 22:00



Mer musik
Kolla också på http://www.sennheiser.com/anniversary för nästa livestreamdatum. Det finns också ett stort urval av musikvideor att titta på och lyssna på, allt från uppslukande jazzklubbinspelningar, till vardagsrums-DJ-set, till liveupptagningar från inspelningsstudios. Sätt på dig hörlurarna (eller slå på högtalarna) och dyk in i musiken!

Det är gratis men varför inte donera för att bekämpa coronaviruset?
På Sennheiser är vi glada över att arbeta med dessa fantastiska artister för att sprida positivitet genom exklusiva konserter. Det är helt gratis, men om du vill säga tack kan du överväga att stödja WHO i organisationens kamp mot coronaviruset:
https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/donate


 


 

 


Dontstopthemusic 27-31 March.pdf

PDF - 423 Kb

Dontstopthemusic 27-31 March.docx

DOCX - 1.2 Mb

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com