Back

En hilsen fra Daniel og Andreas Sennheiser

1_2 TopNews_FoAiscolorful.png

FREMTIDENS LYD ER FARGERIK

Kjære kunder, samarbeidspartnere og venner

Musikk har alltid vært en samlende kraft som bringer ulike mennesker sammen. Det er umulig å forestille seg musikk - eller Sennheiser - uten mangfold. Derfor ønsker vi å feire musikkens kraft og mangfold og for det som bringer oss sammen - spesielt denne måneden, når FNs "Verdensdag for kulturelt mangfold for dialog og utvikling" og den "12. tyske mangfoldsdagen" markeres. .

Sennheiser står for åpenhet og toleranse. Vi er et internasjonalt selskap, og teamet vårt er like fargerikt som kundene våre, som er basert over hele verden. Vi har ansatte i over 100 land og medarbeidere fra 30 forskjellige nasjonaliteter ved hovedkontoret vårt i Wedemark. Våre kunder fra musikkbransjen, radio, TV og utdanningsinstitusjoner representerer et mangfold og et meningsspekter som knapt kan sammenlignes med noen annen kundegruppe. Gjennom produktene våre gir vi dem en plattform for å bli hørt. Sammen lever og feirer vi vårt mangfold, der hat og rasisme ikke har noen plass.

La oss feire mangfoldet i musikken sammen og stå opp for åpenhet i samfunnet vårt. Sammen er vi sterkere enn stemmene som motarbeider mangfoldet. Lydens fremtid er fargerik.

Med vennlig hilsen

Andreas og Daniel Sennheiser

 

#Mangfold

#TheFutureOfAudioIsColorful

 


 

Amanda Grøntved-Grube

Project Manager, Holm Kommunikation

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com