Back

Ett meddelande från Daniel och Andreas Sennheiser

1_2 TopNews_FoAiscolorful.png

LJUDETS FRAMTID ÄR FÄRGSTARKT

Kära kunder, partners och vänner,

Musik har alltid varit integrerande och har fört samman människor med olika ursprung. Det är omöjligt att föreställa sig musik - eller Sennheiser - utan mångfald. Därför vill vi fira musikens kraft och mångfald och förespråka en kosmopolitisk samexistens - speciellt under den här månaden, då FN:s "Världsdag för kulturell mångfald för dialog och utveckling" och den "12:e tyska mångfaldsdagen" i Diversity Charter firas.

Sennheiser står för öppenhet och tolerans. Vi är internationella av övertygelse. Vårt team är lika färgstarkt som våra kunder, som är hemma över hela världen. Vi har anställda i över 100 länder och på vårt huvudkontor i Wedemark arbetar människor från nästan 30 länder. Våra kunder från musikindustrin, radio och TV samt utbildningsinstitutioner representerar mångfald och olika åsikter som knappast någon annan kundgrupp. Vi ger många av dem en röst med våra produkter. Tillsammans lever vi och firar vår mångfald. Hat och rasism har ingen plats hos oss.

Låt oss tillsammans fira mångfalden i musiken och stå upp för öppenheten i vårt samhälle. Tillsammans är vi starkare än de röster som motsätter sig mångfald. Framtiden för ljud är färgstark.

Bästa hälsningar,
Andreas och Daniel Sennheiser

#Mångfald
#Framtiden för ljud är färgglad

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com