Back

Ge bort det perfekta ljudet

Sennheiser_MKH416_Holiday_Header_Photo credit Jaclyn Slimm.jpg

De perfekta julklapparna för filmare, vloggare och poddare

Har dina nära och kära en passion för videoinspelning, innehållsskapande eller poddsändning? Då kanske Sennheiser har precis de rätta klapparna till dem den här julen.

MKE 200
Att uppgradera ditt videobloggljud är bara en mikrofon bort – Sennheisers MKE 200 ger närvaro till din röst, medan funktioner som en inbyggt vindskydd och vibrationsdämpande fäste gör att dina inspelningar låter bättre än någonsin tidigare.

MKE 200
MKE 200

MKE 400
Om du letar efter den perfekta mikrofonen att sätta på kameran behöver du inte leta längre. MKE 400 ​ är en kompakt, riktad shotgun-mikrofon att fästa på kameran, designad för att isolera och förbättra ljudet för din video, och som kommer med inbyggt vindskydd och vibrationsdämpande fäste.

MKE 400
MKE 400

MKE 600
Även de mest krävande filmutmaningarna kan hanteras med shotgun-mikrofonen MKE 600. Tack vare sin höga riktningsförmåga tar den upp ljud från den riktning som kameran pekar och dämpar effektivt allt sidobrus.

MKE 600
MKE 600

MKE 440
Föredrar du stereoljud? MKE 440 är stereomikrofonen som monteras på kameran och som har två justerade och matchande mini shotgun-mikrofoner. Den fångar det naturliga ljud du vill ha samtidigt som den eliminerar sidobrus.

MKE 440
MKE 440

MKH 416 ​
En klassiker – Sennheisers fukttåliga interferensrörsmikrofon MKH 416 låter dig fånga fantastiskt ljud i broadcast-kvalitet, även under krävande förhållanden. Perfekt för din nästa professionella inspelning.

MKH 416
MKH 416

XS Lav USB-C
Oavsett om du använder en dator eller en mobil enhet med en USB-C-port, med XS Lav USB-C kan du enkelt och effektivt spela in dig själv, vilket hjälper dig att snabbt producera bättre innehåll.

XS Lav USB-C
XS Lav USB-C

XS Wireless Portable Lav Mobile Kit
Designad för vloggare, innehållsskapare och streamers på språng, XSW-D Portable Lav Mobile Kit inkluderar allt du behöver för att få högkvalitativt ljud när du filmar med din smartphone.

XS Wireless Portable Lav Mobile Kit
XS Wireless Portable Lav Mobile Kit

MK 4
Med det typiska varma ljudet från en kondensatormikrofon är MK 4 fantastiskt allsidig för podcasting och voice-overs, såväl som för inspelning av sång och instrument. Den levererar fantastisk ljudkvalitet samtidigt som den är ett prisvärt val för hemmainspelning.

MK 4 (på bilden med vibrationsdämpande fäste som finns att köpa som tillval)
MK 4 (på bilden med vibrationsdämpande fäste som finns att köpa som tillval)

MD 421-II
En av världens mest kända mikrofoner, kardioidmikrofonen MD 421:s fylliga ljud och baskontroll med fem positioner gör den till ett utmärkt val för de flesta instrument, såväl som gruppsång och radio- eller tv-sändningar.

MD 421-II
MD 421-II

HD 25
Fantastiskt ljud, supertåliga och lätta. Den ikoniska HD 25 är en av de mest använda hörlurarna bland proffs. Den är idealisk för alla professionella miljöer.

HD 25
HD 25

HD 280 PRO
Monitorhörlurarna HD 280 PRO har en extremt robust konstruktion kombinerad med den ljudkvalitet, modulära design och utmärkta ljudisolering du behöver ute på fältet.

HD 280 PRO
HD 280 PRO

HD 300 PRO
Med grund i den exakta ljudåtergivningen av de legendariska HD 250 Linear-hörlurarna levererar HD 300 PRO ett neutralt, högupplöst ljud, med samma precisionsnivå som du applicerar för din produktion. Dess ljudmönster förblir delikat och exakt i varje tillämpning.

HD 300 PRO
HD 300 PRO

Priser

MKE 200: 989 SEK

MKE 400: 1 995 SEK

MKE 440: 3 490 SEK

MKE 600: 2 990 SEK (Observera vår nuvarande A-Cam/B-Cam-kampanj – mer information finns på ​ sennheiser.com/mke-promo)

MKH 416: 9 990 SEK

MK 4: 2 990 SEK; MKS 4: 990 SEK

MD 421-II: 4 000 SEK

HD 25: 1 490 SEK

HD 280 PRO: 990 SEK

HD 300 PRO: 1 990 SEK

Alla priser är inklusive moms.

Högupplösta versioner av bilderna ovan kan hämtas hem här.
Foton av Jaclyn Slimm.


Maik Robbe

Communications Manager EMEA, Sennheiser electronic SE & Co. KG

Patric Backlund

Hill+Knowlton Strategies

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com