Back

Geef geweldig geluid cadeau

Sennheiser_MKH416_Holiday_Header_Photo credit Jaclyn Slimm.jpg

Perfecte geschenken voor videomakers, vloggers en podcasters

Amsterdam, 23 november 2022 – Hebben jouw dierbaren een passie voor video-opnames, contentcreatie of podcasting? Dan heeft Sennheiser misschien wel het geknipte geschenk voor hen tijdens deze eindejaarsperiode …

MKE 200
Het geluid van je videoblogs upgraden ligt binnen handbereik met slechts één microfoon. De Sennheiser MKE 200 geeft présence aan je stem, terwijl features zoals de ingebouwde windbescherming en schokdemper ervoor zorgen dat je opnames cleaner klinken dan ooit.

MKE 200
MKE 200

MKE 400
Ben je op zoek naar de perfecte microfoon voor montage op camera’s? Kijk niet verder! De MKE 400 is een compacte, hoogdirectionele shotgunmicrofoon voor montage op camera’s, ontworpen om het geluid bij je video te isoleren en verbeteren. Hij is voorzien van een ingebouwde windbescherming en schokdemper.

MKE 400
MKE 400

MKE 600
Even the most demanding filming challenges can be handled with an MKE 600 shotgun mic. Thanks to its high directivity, it picks up sounds from the direction in which the camera is pointing and effectively attenuates noise from the sides.

MKE 600
MKE 600

MKE 440
Liever stereogeluid? De MKE 440 stereomicrofoon voor montage op camera’s heeft twee uitgelijnde en passende minishotgunmicrofoons, zodat hij de natuurlijke audio capteert die je wil, en van buiten de richtas invallende ruis verwerpt.

MKE 440
MKE 440

MKH 416 ​
Een klassieker – Met Sennheisers waterbestendige MKH 416interferentiebuis-microfoon capteer je sublieme audio van broadcast-niveau in veeleisende omstandigheden. Ideaal voor je volgende professionele film-, tv- of buitenopname.

MKH 416
MKH 416

XS Lav USB-C
Of je hem nu aan een computer of een mobiel toestel met een USB-C poort aansluit: met de XS Lav USB-C kan je jezelf eenvoudig en efficiënt opnemen. Zo helpt hij je direct betere content produceren.

XS Lav USB-C
XS Lav USB-C

XS Wireless Portable Lav Mobile Kit
De Sennheiser XSW-D Portable Lav Mobile Kit is ontworpen voor vloggers, contentcreators en streamers op pad en omvat alles wat je nodig hebt om hoogkwalitatieve audio in je smartphonevideo’s te krijgen.

XS Wireless Portable Lav Mobile Kit
XS Wireless Portable Lav Mobile Kit

MK 4
Met de typische warme sound van een studio-condensatormicrofoon is de MK 4 een schitterende allrounder voor podcasting en voice-overs, maar ook voor het opnemen van vocals en instrumenten. Hij levert een fantastische geluidskwaliteit, en blijft tegelijk een betaalbare keuze voor thuisopnames.

MK 4 (pictured with optional MKS 4 shock-mount)
MK 4 (pictured with optional MKS 4 shock-mount)

MD 421-II
De cardioïde MD 421is een van de bekendste microfoons ter wereld. Zijn volle sound en bass-control in vijf stappen maken van hem een voortreffelijke keuze voor de meeste instrumenten, maar ook voor groepszang en radio- of televisie-broadcasting.

MD 421-II
MD 421-II

HD 25
Geweldig geluid, super robuust en lichtgewicht! De iconische HD 25 is een van de meestgebruikte hoofdtelefoons onder professionals. Hij is ideaal voor elke professionele monitoringomgeving.

HD 25
HD 25

HD 280 PRO
De HD 280 PRO monitoringhoofdtelefoon biedt een extreem robuuste constructie gecombineerd met de geluidskwaliteit, het modulaire design en de voortreffelijke ruisisolatie die jij nodig hebt op het veld.

HD 280 PRO
HD 280 PRO

HD 300 PRO
De HD 300 PRO werd gemodelleerd naar de precieze geluidsreproductie van de legendarische HD 250 Linear-hoofdtelefoon en levert een neutraal werkgeluid van hoge resolutie, met hetzelfde precisieniveau dat jij ook voor je productie aan de dag legt. Zijn geluidspatroon blijft subtiel en precies bij elke toepassing.

HD 300 PRO
HD 300 PRO

Prijzen
MKE 200: EUR 99 ​
MKE 400: EUR 199
MKE 440: EUR 349
MKE 600: EUR 299 (Let ook op onze A-Cam/B-Cam promo – meer details zijn te vinden op sennheiser.com/mke-promo)
MKH 416: EUR 999
MK 4: EUR 299; MKS 4: EUR 99
MD 421-II: EUR 399
HD 25: EUR 149
HD 280 PRO: EUR 99
HD 300 PRO: EUR 199
Alle prijzen zijn aanbevolen verkoopprijzen incl. btw.

De hogeresolutiebeelden uit dit mediabericht kunnen hier gedownload worden.

Vakantiefotografie door Jaclyn Slimm.


Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

Christel Gerssen

TEAM LEWIS

2022_Sennheiser_Gifts for videographers vloggers and podcasters_BENL.docx

DOCX - 757 Kb

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com