Back

Geluid om mee uit te pakken

HD 25.jpg

Het ultieme geschenk voor muzikanten, videomakers en contentcreators.

Amsterdam, 12 oktober 2023 - Waarom zou je de muziekliefhebber in je leven met de feestdagen niet eens een écht bijzonder geschenk geven? Bij Sennheiser leggen we je in de watten met een brede waaier audio-oplossingen waarmee je onvergetelijke liveoptredens, epische streamingsessies en legendarische geluidsopnames creëert.

HD25 – De iconische dj- en monitoringhoofdtelefoon

Geweldig geluid, superrobuust en licht van gewicht! De iconische HD 25 is een van de meestgebruikte hoofdtelefoons onder dj’s en andere audioprofessionals.

Foto Jaclyn Slimm
Foto Jaclyn Slimm

e 835 - Al het andere is gewoon standaard

Van outdoor live-events tot thuisopnames: de e 835 dynamische cardioïde microfoon is perfect voor alle mogelijke vocale toepassingen en is voor artiesten een degelijke keuze.

Foto Jaclyn Slimm
Foto Jaclyn Slimm

EW-D 835-S SET – Leg de lat hoger

Een veelzijdige digitale draadloze microfoon met een waaier aan features voor zangers én sprekers.

De EW-D 835 SET omvat Sennheisers populaire e 835-capsule en kan makkelijk geïnstalleerd en beheerd worden via de Smart Assist-app.

Foto Jaclyn Slimm
Foto Jaclyn Slimm

MKE 400 - Focus op je geluid

Op zoek naar de perfecte on-camera microfoon? Kijk dan niet verder! De MKE 400 is een compacte, zeer richtingsgevoelige on-camera shotgunmicrofoon die ontworpen werd om het geluid voor je video te isoleren en versterken, en wordt geleverd met een ingebouwde windbescherming en shockmount.

Foto Jaclyn Slimm
Foto Jaclyn Slimm

XSW-D Pedal Board SET - Weg kabels, wel connectie

Met de Sennheiser XSW-D Pedalboard Set wordt draadloos gaan kinderspel.

Net zo makkelijk als een gitaarkabel inpluggen! Zo kan jij je concentreren op wat écht telt: jouw performance.

Foto Jaclyn Slimm
Foto Jaclyn Slimm

De hogeresolutiebeelden in dit mediabericht kunnen hier gedownload worden.


Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

CP_Holiday Gift Guide Sennheiser NL.docx

DOCX - 50 Mb

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com