Back

God lyd i gave

HD_660S2_Mood_Shot_PKF6628_16x9.jpg

Julegaveideer til dem som elsker lyd

Oslo, 2023 – Julen er like rundt hjørnet, men hva skal du gi til lydentusiasten med raffinert smak og høye standarder? Bli årets store helt med gode tilbud fra Sennheiser, den foretrukne premium lydmerket for lydentusiaster.

Fyll rommet med glede

Førsteklasses romlig lyd fra 9850,00,-

Sett prikken over i-en i julehyggen og opplev film og musikk med en magisk romlyd. Sennheiser Soundbars bruker sin AMBEO-teknologi for å gjenskape hyperrealisme og spenningen i et flerkanals surround-lydsystem med bare én enkelt kanaltilkobling. Soundbaren finnes i tre størrelser, med så detaljert lyd at det føles som om du er en del av filmen når du ser den hjemmefra sofaen din med en kopp varm kakao. AMBEO Soundbars kan også bli det sentrale elementet i et smart-hjem med innebygd støtte for stemmeassistenter, trådløs musikkstrømming, innholdskasting og mye mer. Bare si: "Siri, spill av julespillelisten min!" og julestemningen er på plass.

  • Nyhet! AMBEO Soundbar Mini, ​ 9850,00,- | Kompakt soundbar med opp til to 7.1.4 virtualisering. 
  • Perfekt størrelse! AMBEO Soundbar Plus, 17.690,00,- | Mellemstor soundbar med ​ 7.1.4 virtualisering. ​ 
  • Luksus! AMBEO Soundbar Max, 24.990,00 ​ | XL soundbar med opp til 5.1.4 virtualisering. 
  • Kraftig bas! AMBEO Subwoofer, 8890,00,- | Kablet eller trådløs forbindelse til AMBEO soundbars

Det best av det beste (av det beste!)

Enestående akustikk fra 1590,-

Når vi nå snakker om julelister - eller generelle spillelister - er både det å gi og motta musikk en tidløs gave. Uansett om det er en nostalgisk vinyl eller den nyeste utgivelsen med høy oppløsning, bør du ikke kaste bort en eneste tone på middelmådige hodetelefoner. Sennheisers hodetelefoner er som en skreddersydd dress - laget av førsteklasses materialer, både luksuriøse og komfortable, og med ekstremt høye standarder for lyd. Med deres evne til å avdekke hver minste detalj i musikken, vil dine kjære miste pusten når de for første gang hører favorittene sine på denne måten.

  • Nyhet! HD 660S2, 6590,00,-| Alsidige åbne hi-fi-hovedtelefoner.
  • På farten! IE 200, 1590,00,-| Kompakte øretelefoner til bærbar hi-fi.
  • Luksus! HD 800S, 18.990,00,- | De bedste af det bedste (af det bedste!)

Reis på første klasse 

Start din reise med et smil fra 2.250,-

Å reise hjem i forbindelse med julen bør være en glede. For de som må reise til andre siden av jorden for å komme hjem, kan et par premium hodetelefoner utgjøre forskjellen mellom en forferdelig og en behagelig reise. Ankom uthvilt takket være aktiv støydemping og en maraton batterilevetid som bokstavelig talt kan vare i flere dager. Med komfort og lyd som varer i flere dager, føles økonomiklasse som førsteklasse. Reiser du kun med håndbagasje? True wireless ørepropper kan passe selv i de minste lommene og lades direkte i etuiet.

 

Kan du høre juleklokkene?  

Bedre lytting starter fra 4.390,- ​ 

Julemiddagen er den dag om året, hvor hele familien er samlet. At være fuldkommen tilstedeværende - lydmæssigt - er essentielt for mange. Derfor har Sennheiser sammensat løsninger, der gør det muligt at følge med i samtalen – uanset om det er fra streamingforbindelse til TV’et eller en overfyldt restaurant.

 

God jul!

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com