Back

Livredderen: nye Sennheiser ACCENTUM Plus?

Sen_ACCENTUM_Plus_Black_Lifestyle_Female_Indoor.jpg

Oslo, Norge, 20. februar 2024 - Sennheiser lanserer i dag offisielt over-ear-hodetelefonene ACCENTUM Plus, som gir fans av serien de beste funksjonene.

Oppslukende lytting døgnet rundt
I en verden med uendelige muligheter til å konsumere innhold har ACCENTUM Plus alt du trenger for å nyte det. Med utgangspunkt i Sennheisers omfattende akustiske ekspertise, berøringskontroll, Hybrid Adaptive Noise Cancellation og et luksuriøst design, prioriterer de en bedre hodetelefonopplevelse til en lavere pris.

Med hele 50 timers lytting mellom hver lading og en lyd som kan måle seg med en stabil, kablet tilkobling, er det lett å glemme at ACCENTUM Plus er trådløse. Bluetooth 5.2-hodetelefonene har enestående lydkvalitet og allsidige tilkoblingsmuligheter, og støtter alle populære kodeker, inkludert aptX Adaptive, for optimal lyd uansett hvor du velger å bruke dem.

ACCENTUM Plus i svart/sort og hvit/sandstein
ACCENTUM Plus i svart/sort og hvit/sandstein

Sennheisers egenutviklede 37 mm dynamiske transduser har Sennheisers Sound Personalisation-modus for å matche 75 års lydekspertise med lytterens lydpreferanser - alt uten å ofre bassytelsen og den detaljerte lyden som merket er kjent for. Den kraftige Dynamic Active Noise Reduction (Adaptive ANC) vil glede pendlere, og optimaliserer lyden slik at den hele tiden tilpasser seg endringer i omgivelsene. Dette reduserer konstant distraksjon dramatisk, slik at de subtile detaljene i innholdet skinner naturlig gjennom.

Hurtiglading - hvis du i det hele tatt trenger det
ACCENTUM Plus gir ikke bare batterilevetid for reiser over hele verden, den har også en hurtigladefunksjon som gir 5 timers ekstra lyttetid på ca. 10 minutter. Den medfølgende USB-C-kabelen gjør det også mulig å strømme musikk fra en kompatibel lydenhet, f.eks. en bærbar PC, mens hodetelefonene lades - noe som forvandler dem til et lydgrensesnitt for innholdsbruk og til og med talekommunikasjon. Den lange batterilevetiden forlenger tiden mellom hver lading ytterligere og betyr at det tar mye lenger tid å nå maksimalt antall ladesykluser i løpet av hodetelefonbatteriets levetid, noe som reduserer mengden elektronisk avfall og er i tråd med Sennheisers engasjement for bærekraft.

 

ACCENTUM Plus har et berøringspanel for intuitiv styring med bevegelser.
ACCENTUM Plus har et berøringspanel for intuitiv styring med bevegelser.

Et snev av kontroll
ACCENTUM Plus kan styres på to måter takket være en intuitiv berøringsskjerm og en app som reagerer på bevegelser: Du kan trykke og sveipe for å styre lydnivåer, trådløse mediekontroller og transparensmodus, slik at du kan holde hendene på enheten eller legge den bort. En berøringsaktivert ørepropp - som også brukes i flaggskipet i MOMENTUM-serien - gir umiddelbar funksjonskontroll uten å måtte lete etter knapper eller dykke inn i menyer. Multipoint-tilkobling skifter sømløst den aktive trådløse tilkoblingen fra én Bluetooth-enhet til en annen uten å måtte bytte.

Smart Control-appen forbedrer hodetelefonopplevelsen ved enkelt å administrere Bluetooth-tilkoblinger, stille inn 5-bånds EQ og justere en rekke lydfunksjoner. Alt dette presenteres via et forfriskende enkelt visuelt brukergrensesnitt som passer perfekt i lommen. Smart Control gjør det også mulig å lagre personlige forhåndsinnstillinger - perfekt når smarttelefonplattformen eller lyttevanene endres.

Lyd i bevegelse
ACCENTUM Plus' batterilevetid matches av komforten. Øreklokkene og hodebøylepolstringen former seg etter brukerens hode og gir en behagelig passform. Og for de gangene trådløs lytting ikke er tillatt, kan en medfølgende lydkabel med 3,5 mm stereokontakt brukes til å koble til underholdningssystemer om bord eller andre hodetelefonutganger. ACCENTUM Plus kan foldes sammen og leveres med et oppbevaringsetui med glidelås, slik at du kan holde orden på dine nye favoritthodetelefoner og tilbehør når du er på farten.

ACCENTUM Plus Wireless leveres med USB-C-kabel, hodetelefonkabel (3,5 mm plugg) og oppbevaringspose med glidelås.
ACCENTUM Plus Wireless leveres med USB-C-kabel, hodetelefonkabel (3,5 mm plugg) og oppbevaringspose med glidelås.

 

Priser og tilgjengelighet ​
ACCENTUM Plus er tilgjengelig fra og med i dag i svart eller hvitt hos utvalgte forhandlere og på sennheiser-hearing.com til en pris på 2.690 NOK


Klikk for å laste ned høyoppløselige bilder

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com