Back

Moeiteloos overal gedetailleerd, audiofiel geluid

IE_200_Application_Shot_P1080228_16x9.jpg

De nieuwe Sennheiser IE 200 – een ideale keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar helderheid, detail en impact, zowel thuis als onderweg.

Amsterdam, 6 januari 2023 – De geschiedenis van het Sennheiser IE -gamma op vlak van voortreffelijkheid gaat verder met de gloednieuwe IE 200. De nieuwste telg van de IE-familie deelt heel wat DNA met zijn befaamde broers en zussen, maar wil puur luisterplezier aanbieden aan een breder publiek. Dankzij zijn buitengewone detail, helderheid en impact kunnen gebruikers nu een kwaliteit en features verwachten die doorgaans voorbehouden blijven voor apparaten uit het hogere gamma.

"De Sennheiser IE 200 vormt een open uitnodiging voor iedereen om te genieten van hoogwaardig geluid”, zegt Jermo Koehnke, Sennheiser Audiophile Product Manager. “Door zijn gebalanceerde, levensechte geluidsreproductie zijn gebruikers in staat om die details te horen die ze misten met gewone hoofdtelefoons."

Kwaliteit op audiofiel niveau

De IE 200 geeft zowel doorgewinterde hifi-fans als nieuwkomers de mogelijkheid om nieuwe dimensies in geluidskwaliteit te ervaren. Op basis van 15 jaar Sennheiser TrueResponse Transducer-technologie werd de IE 200 voorzien van een 7-millimeter ‘extra brede band’-transducer voor uitzonderlijke kwaliteit. Ook deze laatste nieuwe uitbreiding van het in-ear gamma vertaalt een subliem gebalanceerd en realistisch geluid weer naar een ultracompacte vormfactor: een handelsmerk van de IE-familie.

Met de IE 200 houdt niets de gebruiker nog tegen om nieuwe geluidslandschappen te ontdekken. Harmonische vervorming is vrijwel onbestaande, met een natuurlijke frequentieresponscurve die typisch is voor hoofdtelefoons die aanzienlijk meer kosten. Bovendien kan de IE 200 tegemoetkomen aan een brede waaier luistervoorkeuren dankzij zijn unieke ‘dubbele tuning’-feature. Audiofielen kunnen de bijgeleverde oordopjes in een van de twee posities monteren, wat hen controle over de balans van hun audio-ervaring geeft – van een diepe en emotionele basrespons tot een textuurrijke aanwezigheid van treble.

 

 

Comfortabel geconnecteerd

Met zijn buitengewoon comfortabele pasvorm is de IE 200 gemaakt voor ononderbroken luistersessies. Zijn onopvallende design is geschikt voor elk oorformaat en pakt uit met een bewezen ergonomisch design dat zorgt voor een nauwkeurige afdichting en langdurig comfort. Visco-elastisch schuim en silicone ooradapters in verschillende maten blokkeren afleidingen uit de omgeving en maximaliseren tegelijk de low-end respons. Een herziene, gevlochten kabel beperkt contactgeluid en eindigt in een 3,5mm-stereoaansluiting en MMCX-connectoren voor aansluiting op tal van audiofiele apparaten.

Prijzen en beschikbaarheid

De Sennheiser IE 200 zal op 6 januari 2023 wereldwijd beschikbaar zijn voor pre-ordering en zal vanaf 31 januari 2023 verkocht worden, met een aanbevolen verkoopprijs van 149,90 euro.20230106_Sennheiser_Press Release_IE 200_BENL.docx

DOCX - 3.8 Mb

Christel Gerssen

TEAM LEWIS

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com