Back

NAB 2019

AMBEO Sports Microphone Array-2.jpg

Sennheiser and Neumann viser frem mikrofoner, trådløse systemer og produksjonsutstyr

April 3, 2019 – På NAB 2019 viser Sennheiser og Neumann fram kringkastingsutstyr for ethvert behov. På messen tar de med seg både lyd- og bildeløsninger for alle kameratyper, trådløse mikrofonsystemer i alle klasser og studiomonitorering og mikrofonløsninger.

Blant produktene Sennheiser presenterer finner vi SK 6212 mini-bodypack transmitter fra D6000-serien og den nye XSW-D-serien med kamera-kit på inngangsnivå. Neumann viser fram KH 750 DSP subwoofer og NDH 20 monitor-hodetelefoner. Sennheiser tar i tillegg med seg sin augmenterte AMBEO 3D lydteknologi, med en prototype av AMBEO Sports Microphone Array for å fange 360 graders lyd og AMBEO Soundbar.

«Det finnes et fantastisk mangfold i både kringkasting og lyd for video, men i en tid der alle kundene våre streber etter å levere ekstraordinært innhold med teknisk høy kvalitet, er vi stolte av å kunne hjelpe til med nettopp dette. Portfolioen vår gir kundene våre innovative og toppmoderne lydløsninger som gjør det mulig å lage fantastisk innhold hver dag», sier Greg Beebe, Director Professional Audio, Sennheiser.

The prototype of an AMBEO Sports Microphone Array for 360° sound will be on display at the Sennheiser and Neumann NAB booth (C1307)
The prototype of an AMBEO Sports Microphone Array for 360° sound will be on display at the Sennheiser and Neumann NAB booth (C1307)

Trådløs lyd

Sennheiser lanserer en helt ny serie med trådløse systemer for videoløsninger for DSLR og DSLM-kamera. XSW-D har en kompakt digital sender og mottaker som bruker 2,4 GHz slik at det kan benyttes over hele verden, uten lisens. Systemet er designet for å være enkelt å bruke og fungerer på de aller fleste konfigurasjoner og applikasjoner. Både sender og mottaker kan kombineres fritt og pares med utstyr man allerede har investert i. Man kan også velge å skaffe seg en av pakkene med trådløse mikrofonsett.

Sennheiser sin XSW-D-serie er ideell for de som ønsker å komme igang med trådløs lyd til video
Sennheiser sin XSW-D-serie er ideell for de som ønsker å komme igang med trådløs lyd til video

 

For de som foretrekker å jobbe med mobilen finnes Memory Mic, en clip-on modell som fungerer trådløst med smarttelefon og ved hjelp av en app.

Sennheiser viser også fram ew 100 ENG G4-kombosystem fra sin bestselgende trådløse serie evolution wireless. Pakken inkluderer en kameramottaker med både plug-on-sender og en bodypack med lav. Ew 500 FILM G4 er både en prestasjons- og lydoppgradering, med mer båndbredde og flere kanaler, økt RF-utgangseffekt og profesjonelle MKE 2 lavaliermikrofon med vindbeskyttelse i pels. På messen vises også ew 500 G4-KK205-systemet, som kombinerer Sennheisers trådløse teknikk med lyden fra Neumanns mikrofonkapsel KK 205.

Den lille SK 6212 er siste tilskudd til Sennheisers Digital 6000-serie
Den lille SK 6212 er siste tilskudd til Sennheisers Digital 6000-serie

 

Sennheisers Digital 6000-serie byr på de perfekte trådløse lydverktøyene for digitale løsninger, enten det er for sending, film eller musikkproduksjon. Både den Dante-aktiverte rackmonterte mottakeren og den digitale/analoge kameramottakeren i serien, EK 6042, vises på NAB. Disse kombineres med håndholdte og bodypack-sendere, inkludert den nye SK 6212 mini-bodypack-senderen. Sennheiser vil også vise fram en rack-montert ladeløsning for senderbatterier.

Kamera- og bommikrofoner
For de som ønsker en kameramontert mikrofon for DSLR/DSLM er Sennheisers MKE-mikrofoner aktuelle. MKE 400 mini-shotgun, den større MKE 600 samt stereomodellen MKE 440 vises alle fram på messen. MKH-serien gir også muligheter for profesjonelle film- og kringkastingsprosjekter: MKH 416, MKH 8060 short gun-mikrofon og MKH 8070 long gun-mikrofon vises også fram.

AMBEO
Sennheisers AMBEO-serie tilbyr ulike innspillingsløsninger for 3D-lyd: fra AMBEO Smart Headset som enkelt tar opp altomsluttende lyd med smarttelefon, til AMBEO VR Mic og AMBEO Sports Microphone Array for 360-graders lydopptak. De som besøker Sennheiser på NAB vil også få muligheten til å høre på nye AMBEO Soundbar som blir tilgjengelig i slutten av mai. Lydplanken er en alt-i-ett-løsning med 5.1.4-lyd uten behov for ekstra subwoofer.

 

 

AMBEO Soundbar – her uten deksel – gir altomsluttende 5.1.4-lyd uten behov for subwoofer
AMBEO Soundbar – her uten deksel – gir altomsluttende 5.1.4-lyd uten behov for subwoofer

 

Neumann-hodetelefoner
Neumann har utvidet produktporteføljen til å omfatte hodetelefoner. NDH 20 er lukkede studiohodetelefoner som kombinerer godt isolasjon med den nøyaktig balanserte lyden og gode oppløsningen man forventer av et Neumann-produkt. Dette er med andre ord hodetelefoner som er ideelle for lytting og redigering og miksing av lyd, selv i miljøer med mye støy.

 

Neumann NDH 20 er lukkede hodetelefoner med naturlig detaljert lyd
Neumann NDH 20 er lukkede hodetelefoner med naturlig detaljert lyd

 

Neumann monitorhøyttalere – nye KH 750 DSP subwoofer
På NAB får man mulighet til å høre på den ultrakompakte KH 80 DSP og den nye subwooferen KH 750 DSP. Begge modeller er designet for å passe i mindre rom, slik som både for musikk-, kringkasting- og postproduksjon-studio. Subwooferen har en fleksibel 2.0/0.1 Bass Manager som gjør at den kan brukes med mange ulike systemkonfigurasjoner.

Nye KH 750 DSP er en kompakt subwoofer for små rom
Nye KH 750 DSP er en kompakt subwoofer for små rom

Neumann studiomikrofoner
Ingen Neumann-presentasjon er komplett uten klassiske studiomikrofoner som U 87 Ai og U 67 re-issue. I tillegg er de kompakte TLM 102-, TLM 103- og TLM 107-studiomikrofonene, samt radiomikrofonen BCM 104 også tilgjengelige. Binaural-hodet KU 100 runder av produktene som vises fram.

Besøk Sennheiser og Neumann på NAB, plass C1307.

 

Link to the image database including additional photos:

The Sennheiser Brandzonehttp://213.238.57.58/pincollection.jspx?collectionName={6d7a072d-c25e-44b6-9816-8f317c8662aa}#1570444971096_0

 


Om Sennheiser og Neumann

Former lydens fremtid og lager unike lydopplevelser for kunder – dette målet samler Sennheiser-ansatte og partnere verden over. Lydspesialisten Sennheiser, etablert i 1945, er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, mikrofoner og trådløse systemer. Med sine 21 datterselskaper og etablerte handelspartnere er selskapet aktivt i mer enn 50 land, med egne produksjonsanlegg i Tyskland, Irland, Romania og USA. Siden 2013 har Sennheiser blitt ledet av Daniel Sennheiser og Dr. Andreas Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet. Selskapet er en del av Sennheiser Group er Georg Neumann GmBH, kjent som «Neumann.Berlin», verdensledende innen produksjon av studiomikrofoner. Siden etableringen i 1928 har selskapet vunnet flere internasjonale priser for sine teknologiske innovasjoner. Siden 2012 har Neumann.Berlin utvidet sin ekspertise i elektro-akustisk transduser-design til også å inkludere studiomonitor-markedet. I 2017 hadde Sennheiser Group en omsetning på 667,7 millioner euro.

www.sennheiser.com | www.neumann.com

Ingrid Hostbjor

Hill+Knowlton Strategies

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com