Back

Non-stop topkwaliteit

MOMENTUM_4_Wireless_Copper_Male_Lifestyle_Image_Studio.jpg

Uitzonderlijk geluid gecombineerd met uitzonderlijke stijl

Wedemark, 30 augustus 2023 – De Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless vult zijn halfjaarlijkse rijkelijke update aan met twee nieuwe kleuruitvoeringen die deze succesvolle draagbare koptelefoonreeks nog meer flair geven.

"De MOMENTUM 4 Wireless groeide in een recordtijd uit tot een bestseller van het merk dankzij zijn superieure klank, zijn extreem lange batterijlevensduur en zijn functies die het geluid vooropzetten. En daar blijft het niet bij", zegt Christian Ern, de Principal Product Manager van Sennheiser. "Met de twee nieuwe kleuruitvoeringen voegen we moderne designtoetsen toe, zonder afbreuk te doen aan zijn ranke silhouet en wereldklasseprestaties, waardoor deze koptelefoons zijn uitgegroeid tot de favoriete keuze van audiopuristen.”

 

Even veelzijdig als je favoriete jeans
Sinds zijn lancering kan de uiterst draagbare MOMENTUM 4 Wireless niet alleen op heel wat bijval rekenen van vliegreizigers, maar ook van drukke kantoorwerkers, pendelaars, gezinnen en backpackers. Hij is de absolute droom van audioliefhebbers op het werk en in hun vrije tijd. Nu verdubbelt Sennheiser de beschikbare kleurkeuzes met twee nieuwe varianten als aanvulling op de huidige matzwart/antraciet- en wit/steenafwerkingen.

In navolging van de tijdloze tint van diepblauwe jeans, combineert het inktblauwe 'Denim'-kleurschema ingetogen klasse met een perfecte dosis casual cool. De contrasterende steenkleurige padding benadrukt de vertrouwde feel van het met stof beklede hoofdbandoppervlak, dat je ook terugvindt op de beschermhoezen van de hele MOMENTUM-reeks.

De 'Black Copper'-variant is afgeleid van de metalen accenten op de instant klassieke audiofiele HD 660S2-koptelefoon, die we eerder in 2023 lanceerden. Zowel de 'S'-badge als de contourringen van de oorschelpen zetten op smaakvolle wijze het premium design en audioverleden van de reeks in de verf, waar je ze ook mee naartoe neemt. Zoals bij alle MOMENTUM 4 Wireless-modellen, hebben de nieuwe kleuredities soepele oor- en hoofdbandvoeringen die een hele dag comfort combineren met een ongeëvenaarde batterijduur van 60 uur per oplaadbeurt. ​ Beide stijlen beschikken over de befaamde Adaptive Noise Cancellation-technologie van de reeks, Bluetooth® 5.2 en aptX™ Adaptive-ondersteuning. We leveren ze met een bijpassend luxe opbergetui waarin je ook de meegeleverde USB- en audiokabels kwijt kunt.

 

Smart Control, prijzen en beschikbaarheid ​ 
Alle MOMENTUM 4 Wireless-modellen bieden geavanceerde prestaties en aanpassingsmogelijkheden via de gratis Smart Control-app (iOS App Store en Google Play), waarmee je kunt kiezen voor een audiomodus met hoge resolutie, de Sound Personalization-functie, een 5-bandsequalizer en locatie gebaseerde Sound Zones. De 'Black Copper' MOMENTUM 4 Wireless-kleuruitvoering is beschikbaar vanaf 31 augustus 2023 op sennheiser-hearing.com en amazon.com. De 'Denim'-uitvoering is vanaf midden oktober verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en in de webwinkel van sennheiser-hearing.com. De nieuwe MOMENTUM 4 Wireless-kleuruitvoeringen hebben een adviesprijs van EUR 399,90. ​

 Press Release_Sennheiser MOMENTUM 4 New Colorways NL.pdf

PDF - 379 Kb

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com