Back

Nya Sennheiser IE 200 - detaljerat audiofilt ljud överallt

IE_200_Application_Shot_P1080228_16x9.jpg

Nya Sennheiser IE 200 – ett idealiskt val för audiofiler som letar efter ljud med klarhet, detaljer och effekt hemma eller på språng.

Stockholm, 6 januari 2023 –Sennheiser IE-serien utökas med den helt nya IE 200. Den nyaste medlemmen av IE-familjen delar mycket med sina välkända syskon men försöker sprida lyssnarglädje till en bredare publik. Med exceptionella detaljer, tydlighet och genomslag kan användare nu förvänta sig kvalitet och funktioner som vanligtvis är reserverat för toppmodellerna.

"Sennheiser IE 200 representerar en öppen inbjudan för alla att njuta av high-end ljud", säger Jermo Koehnke, Sennheiser Audiophile Product Manager. "Med balanserad, verklighetstrogen ljudåtergivning kommer användare att kunna höra detaljerna som de har saknats i vanliga hörlurar."

Kvalitet passande för audiofiler
IE 200 gör det möjligt för både erfarna hi-fi-entusiaster och nykomlingar att uppleva nya dimensioner av ljudkvalitet. IE 200, som bygger på 15 år av Sennheisers TrueResponse Transducer-teknik, har en 7-millimeters givare med extra bandbress för exceptionell kvalitet. IE-familjen, det senaste tillskottet till in-ear-sortimentet, fortsätter att ge utmärkt balanserat och realistiskt ljud i en mycket kompakt formfaktor.

Med IE 200 finns det ingenting som står mellan användaren och att upptäcka nya ljudlandskap. med en naturlig frekvenssvarskurva som vanligtvis finns i hörlurar som kostar betydligt mer är harmonisk distorsion nästan obefintlig. Dessutom kan IE 200 tilltala en mängd olika lyssningspreferenser tack vare sin unika dubbeljusteringsfunktion. Audiofiler kan montera de medföljande öronspetsarna i en av två positioner, vilket ger dem kontroll över balansen i deras ljudupplevelse – från djup och känslomässig basrespons till texturrik närvaro av diskanten.

 

Bekvämt anslutna
Med en exceptionellt bekväm passform är IE 200 utformad för oavbrutna lyssningssessioner. Deras diskreta design, som passar alla öronstorlekar, har en beprövad ergonomisk formgivning som sitter tätt och bidrar till varaktig komfort. Öronadaptrar av viskoelastiskt skum och silikon i flera storlekar stänger ute ljud från omgivningen samtidigt som de maximerar ljud i lägre frekvenser. En flätad kabel, som minskatt hanteringsbrus, kommer med en 3,5 mm stereokontakt och MMCX-kontakter för anslutning till ett stort utbud av audiofila ljudenheter. ​

Pris och tillgänglighet
Sennheiser IE 200 finns att förbeställas den 6 januari 2023 med försäljningsstart den 31 januari 2023. Priset ligger på på 1 590 kronor.Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

Patric Backlund

Hill+Knowlton Strategies

 

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com