Back

Nya Sennheiser IE 300 ger dig detaljrikt ljud var du än är

IE_300_product_shot_in_use_RGB.tif.png

Sennheisers nya hörlurar IE 300 är inbyggda för en högkvalitativ lyssningsupplevelse vart du än går

Stockholm, 12 januari 12, 2021 – Allt ligger i detaljerna: Sennheisers nya hörlurar IE 300 in-ear har noggrant utformats för att erbjuda nyanserat, naturligt ljud när du är på språng. De drivs av en vidareutvecklad version av Sennheisers 7 mm Extra Wide Band (XWB) -givare för att säkerställa en välbalanserad ljudsignatur och precis ljudåtergivning. Nya IE 300 kombinerar överlägset ljud med premium, professionell ljudinspirerad design.

Passionerade ljudentusiaster kräver en detaljerad lyssnarupplevelse med hög kvalitet, inte bara hemma utan överallt. Sennheisers nya IE 300 har en förfinad version av ljudspecialistens hyllade 7 mm Extra Wide Band (XWB) -givare, tillverkad vid företagets huvudkontor i Tyskland, vilket garanterar överlägsen ljudkvalitet, med en balanserad ljudsignatur och utmärkt ljudnoggrannhet. Varje komponent är noga avstämd att förfina lyssningsupplevelsen: Detta omfattar även en optimerad membranfolie som minimerar naturliga resonanser och total harmonisk distorsion (THD <0,08% vid 1 kHz, 94 dB). Vidare har givaren ett bakstycken utformat för att minimera reflektion inuti huset och en kammare som tar bort resonanser i hörselgången för mer raffinerad och detaljerad diskant. Med ett frekvenssvar på 6 Hz - 20 kHz levererar IE 300 tydliga höga frekvenser med en subtil och varm ton som ger större intimitet till sången.

Den nya IE 300 har en förfinad version av Sennheisers hyllade 7 mm Extra Wide Band (XWB) -givare för överlägsen ljudkvalitet
Den nya IE 300 har en förfinad version av Sennheisers hyllade 7 mm Extra Wide Band (XWB) -givare för överlägsen ljudkvalitet

”När du är passionerad för ljud spelar detaljerna roll. Därför skapade vi noggrant IE 300 för att låta lyssnare höra alla nyanser i musiken", säger Jermo Köhnke, produktchef på Sennheiser. "IE 300 är utformade för att vara en följeslagare när man är på språng, samtidigt som de ger en överlägsen ljudupplevelse, oavsett omgivning."

Bekväm ljudförbättring
IE 300 erbjuder exceptionell hållbarhet och komfort med en design inspirerad av den professionella ljudvärlden. Dess ergonomiska funktioner inkluderar individuellt justerbara, flexibla öronkrokar samt öronpluggar av silikon och minneskum i tre storlekar (S / M / L). Detta garanterar inte bara en perfekt säker passform och enastående komfort för långa lyssningssessioner utan också optimal ljudisolering, vilket garanterar att ljudentusiaster kan njuta av ostörd lyssning även i livliga miljöer eller på resande fot.

IE 300:s design är inspirerad av den professionell ljudvärlden
IE 300:s design är inspirerad av den professionell ljudvärlden

En lyssningsupplevelse som håller länge
Sennheiser IE 300:s medföljande 3,5 mm-kabel är förstärkt med para-aramid för enastående stabilitet även efter tusentals användningar och kan enkelt bytas ut för optimal flexibilitet. För ytterligare hållbarhet sitter den högkvalitativa guldpläterade Fidelity+ MMCX-kontakten i ett försänkt 4,8 mm brett uttag i huset. Dessutom finns balanserade kablar med kontakter för 2,5 respektive 4,4 mm som tillbehör. Ett premiumfodral ingår för säker och praktisk förvaring.

Sennheiser IE 300 finns tillgängliga med start den 19 januari. Svenskt pris kommer att meddelas närmare lanseringen.


Patric Backlund

Hill+Knowlton Strategies

Ytterligare bilder kan hämtas på Sennheiser Brandzone.

 

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com