Back

Nyhet: Sennheiser MD 435 vokalmikrofon

MD_435_MD_445_Product_mood_shot_01.jpg

Få den berømte MD 9235 kapsellyden i en kablet mikrofon

Hittil har denne enestående lyden eksklusivt vært reservert for topp lyd- og kringkastingsproduksjoner. Nå bringer Sennheiser lyden av sin dynamiske MD 9235-kapsel til en kablet vokalmikrofon. Den nye MD 435-mikrofonen fremhever tilstedeværelse, i tillegg til glitrende og behagelige detaljer til enhver stemme.

– Med high-end kardioidemikrofonen MD 435 vil selv myke stemmer uten problemer tre igjennom, sier Kai Lange, senior produktsjef hos Sennheiser, og fortsetter:

– Musikere vil ikke bare kutte gjennom miksen, deres stemmer vil også beholde den naturlige kvaliteten og detaljene som MD 9235 er kjent for.

MD 435s talespole, laget av lett aluminiumbronse, sikrer rask respons, noe som resulterer i en veldig detaljert, nyansert og transparent lyd - spesielt i diskanten. Den store membranmikrofonen har bred dynamikk på 146 dB (A) og kan takle lydtrykknivåer på opptil 163 dB / 1 kHz. Den enestående mikrofonen kommer i et mekanisk design skapt for å påta seg livet på turné: MD 435 har et metallhus og en støtmontert kapsel som beskytter mikrofonen mot håndteringsstøy. En hum-compensating coil beskytter også mikrofonen mot elektromagnetisk forstyrrelse.

Kardioidemikrofonen MD 435 kjennes nært og behagelig, og den tåler mye lyd som treffer kapselen i ulike vinkler. Den gjengir vokalen tydelig og trygt - selv i live-settinger.

MD 435 kardioide vokalmikrofonen og MM 435 mikrofonhodet (avbildet med kapselgrensesnittet) for bruk med Sennheiser trådløse sendere.
MD 435 kardioide vokalmikrofonen og MM 435 mikrofonhodet (avbildet med kapselgrensesnittet) for bruk med Sennheiser trådløse sendere.

Ved bruk av Sennheisers trådløse sendere er kapselen til MD 435 også tilgjengelig som MM 435 mikrofonhode. Ved å dra nytte av en forbedret produksjonsprosess, vil den snart erstatte den eksisterende MD 9235-kapselen. MM 435 har Sennheisers standard kapselgrensesnitt, klar til bruk med Sennheiser trådløse serier, fra den trådløse G4 og 2000-serien til Digital 6000 og Digital 9000.

MD 435-mikrofonen og MM 435-mikrofonhodet koster 4.740 NOK (MSRP) hver.

MD 435 Teknisk data

Transducer-prinsipp: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Dynamisk
Frekvensrespons: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 40 – 20,000 Hz
Pickupkarakteristikk: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Supernyre
Membrandiameter ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 25,4 mm / 1”
Følsomhet (fritt felt på 1 kHz) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 1.8 mV/Pa; -54.9 dBV/Pa
Maks SPL (på 1 kHz) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 163 dB
Støynivå ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 17 dB(A)
Dynamisk rekkevide ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 146 dB(A)
Nominell impedans (på 1 kHz) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 245 Ω
Min. avsluttende impedans ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 1 kΩ
Kontakt ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ XLR-3M
Dimensjoner ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ⌀ 47.5 mm x 181 mm
Vekt ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 350 g

 

Høyoppløselige bilder sammen med denne pressemeldingen, samt ytterligere bilder kan lastes ned her: https://sennheiser-brandzone.com/c/181/CmgayXqy.


Ingrid Hostbjor

Hill+Knowlton Strategies

Sennheiser MD 435 vocal microphone.pdf

PDF - 179 Kb

Sennheiser MD 435 vocal microphone.docx

DOCX - 2.0 Mb

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com