Back

Nyhet: Sennheiser MD 445 vokalmikrofon

md445_header.jpg

Få maksimal gjennomslagskraft og motstandsdyktighet mot feedback

Med Sennheiser MD 445, kan vokalister uten problemer hevde sin tilstedeværelse - selv på de mest høylytte scener. Lydspesialistens store og dynamiske vokalmikrofon kombinerer en direkte frontlyd med en tett supernyrekarakteristikk som sikrer nøyaktig lyd. Ikke bare gir den maksimal isolasjon fra andre lydkilder på scenen, men også motstandsdyktighet mot feedback.

– MD 445 er den kraftigste mikrofonen i vårt MD-sortiment, sier Kai Lange, senior produktsjef med Sennheiser, og fortsetter:

– Hvis søstermodellen, MD 435, er skjønnheten, er MD 445 absolutt udyret. Den skjærer lett igjennom høy scenelyd, og etablerer en hørbar større nærhet til vokalen. Den direkte lyden med høy oppløsning gir vokalen en helt ny rikdom, intensitet og selvsikkerhet.

MD 445 er skreddersydd for moderne sceneoppsett med B-scener og foran PA. Kjernen i det akustiske designet er en nyutviklet talespole laget av lett aluminiumbronse. Den raske responsen sørger for en veldig detaljert, nyansert og transparent lyd som suppleres med rik mellomtone og bass. Lyden er akustisk nær, intim og åpen - uavhengig av hvor høyt instrumentets lydbilde kan være.

Takket være supernyrekarakteristikken sikrer MD 445 et høyt nivå av feedback-motstand. Dynamikken er bred ved 146 dB (A), og mikrofonen kan takle lydtrykknivåer på opptil 163 dB / 1 kHz.

Den enestående kardioidemikrofonen har et mekanisk design som er skapt for å tåle livet på turneer: MD 445 har et metallhus og en støtmontert kapsel som beskytter mikrofonen mot håndteringsstøy. En hum-compensating coil beskytter også mikrofonen mot elektromagnetisk forstyrrelse.

Den kablede, superkardioide MD 445-vokalmikrofonen og MM 445-mikrofonhodet (avbildet ved kapselgrensesnittet) for bruk med Sennheisers trådløse sendere
Den kablede, superkardioide MD 445-vokalmikrofonen og MM 445-mikrofonhodet (avbildet ved kapselgrensesnittet) for bruk med Sennheisers trådløse sendere

Ved bruk av Sennheisers trådløse sendere, er kapselen til MD 445 også tilgjengelig som MM 445 mikrofonhode. Utstyrt med Sennheisers standard kapselgrensesnitt, kan MM 445 brukes med Sennheiser trådløse serier, fra den trådløse G4 og 2000-serien til Digital 6000 og Digital 9000.

MM 445 mikrofonhodet kombinert med en SKM 6000 håndholdt sender
MM 445 mikrofonhodet kombinert med en SKM 6000 håndholdt sender

MD 445 mikrofonen og MM 445 mikrofonhodet koster 4.740 NOK (MSRP) hver.

MD 445 Teknisk data

Transducer-prinsipp: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Dynamisk
Frekvensrespons: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 40 – 20,000 Hz
Pickupkarakteristikk: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Høy avvisning, supernyre
Følsomhet (fritt felt på 1 kHz) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 1.6 mV/Pa; -55.9 dBV/Pa
Maks SPL (på 1 kHz) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 163 dB
Støynivå ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 18 dB(A)
Dynamisk rekkevidde ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 145 dB(A)
Nominell impedans (på 1 kHz) ​ ​ ​ ​ ​ ​ 245 Ω
Min. avsluttende impedans ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 1 kΩ
Kontakt ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ XLR-3M
Dimensjoner ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ⌀ 47.5 mm x 174 mm
Vekt ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 329 g


Høyoppløselige bilder sammen med denne pressemeldingen, samt ytterligere bilder kan lastes ned her: https://sennheiser-brandzone.com/c/181/3ZnWKXZv.


Ingrid Hostbjor

Hill+Knowlton Strategies

Sennheiser MD 445 high-rejection vocal mic.pdf

PDF - 235 Kb

Sennheiser MD 445 high-rejection vocal mic.docx

DOCX - 2.8 Mb

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com