Back

Op het ritme van jouw eigen vibe

M4_PRIDE_BTF_Module_3.jpg

Deze hoofdtelefoon heeft als ‘equalizer’ een streepje voor.

Amsterdam, 1 oktober 2024 - De Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Pride Edition versterkt de spirit van inclusie, diversiteit en gelijkheid via muziek

 

Het momentum voor aanvaarding
Geïnspireerd door de kracht van verandering die muziek biedt, is de Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless-hoofdtelefoon nu verkrijgbaar in een extra kleurstelling om de missie van de GLAAD-organisatie (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) te ondersteunen: de discriminatie tegenover de LGBTQ+ community aanpakken! Zo wil deze hoofdtelefoon die unieke stemmen versterken, en ervoor zorgen dat ze correct weergegeven worden in de media.

Het design van de hoofdtelefoon combineert de emblematische regenboogkleuren met het strakke silhouet van de MOMENTUM 4. Daarmee geeft hij de dragers een vriendelijk steuntje telkens die een diepe duik in hun favoriete muziek willen nemen. Het reisetui wordt gesierd door soortgelijke accenten – een eerbetoon aan Gilbert Baker die in 1978 pionier van de regenboogvlagbeweging was, en de wortels en evolutie ervan later cultiveerde tot het symbool dat ze vandaag is.

“Voor zovelen binnen de LGBTQ+ community waren hun favoriete artiesten de soundtrack van ontdekking, een weg naar aanvaarding en een platform voor gelijkheid”, zegt Christian Ern, Sennheiser Principal Product Manager. “We zijn doorheen het jaar trotse sponsors van GLAAD en hun voortdurende inzet voor een faire vertegenwoordiging in de media, en kunnen deze gemeenschappelijke waarden ondersteunen via het meest inspirerende medium ter wereld: de muziek.”

 

De hardware zelf behoudt alle functies en de geluidskwaliteit die van de MOMENTUM-serie de favoriet van audio- en technologiefans maakten. Het merk Sennheiser sloot een partnership met GLAAD, en deelt GLAADs passie voor de muziekindustrie en hun engagement om vooroordelen te bestrijden.

Meer dan muziek
In de Sennheiser MOMENTUM 4 Pride Edition-campagne zal ook een duet te zien zijn van getalenteerde modellen uit de LGBTQ+ community, dat de authenticiteit en empowerment weerspiegelt waar het allemaal om draait. Alle MOMENTUM 4 Wireless-modellen beschikken over geavanceerde prestaties en aanpassingsmogelijkheden via de gratis Smart Control-app (App Store en Google Play). De MOMENTUM 4 Wireless Pride Edition-kleurversie is nu exclusief verkrijgbaar bij sennheiser-hearing.com en Amazon.com, voor een aanbevolen verkoopprijs van 369,90 Euro.

 

Over Sonova Consumer Hearing
Sonova Consumer Hearing biedt premium hoofdtelefoons aan – voornamelijk in het echt draadloze segment – evenals audiofiele hoofdtelefoons, hooroplossingen en soundbars onder het merk Sennheiser. Het bedrijf is onderdeel van de Sonova Group, een wereldleider op vlak van innovatieve hoorzorgoplossingen met hoofdkwartier in Zwitserland en wereldwijd meer dan 17.000 werknemers.

www.sennheiser.com

www.sennheiser-hearing.com


Kate Smart

PR & Influencer Manager EMEA, Sonova Consumer Hearing

Press_Release_Sennheiser_MOMENTUM_4_Pride_FINAL_EN_KS_NL.docx

DOCX - 895 Kb

Press_Release_Sennheiser_MOMENTUM_4_Pride_FINAL_EN_KS_NL.pdf

PDF - 629 Kb

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com