Back

Räddaren i nöden: nya Sennheiser ACCENTUM Plus

Sen_ACCENTUM_Plus_Black_Lifestyle_Female_Indoor.jpg

Wedemark, Tyskland, 20 februari 2024 - Sennheiser lanserar i dag officiellt sina over-ear-hörlurar ACCENTUM Plus, som ger seriens fans de bästa funktionerna.

Uppslukande lyssning dygnet runt
I en värld med oändliga möjligheter att konsumera innehåll har ACCENTUM Plus allt som krävs för att du ska kunna njuta av det. Med grunden i Sennheisers omfattande akustiska expertis, touch-styrning, Hybrid Adaptive Noise Cancellation och en lyxig konstruktion prioriterar de en bättre hörlursupplevelse till ett lägre pris.

Med ledande 50 timmars lyssning mellan laddningarna och ett ljud som kan mäta sig med en stabil, kabelanslutning är det lätt att glömma att ACCENTUM Plus är trådlösa. Bluetooth 5.2-hörlurarna betonar enastående ljudkvalitet och mångsidig anslutning, och stöder alla populära kodekar, inklusive aptX Adaptive, för optimalt ljud oavsett var du väljer att använda dem.

ACCENTUM Plus i svart/svart och vit/sandsten
ACCENTUM Plus i svart/svart och vit/sandsten

Den egenutvecklade 37 mm dynamiska givaren har Sennheisers Sound Personalization-läge för att matcha 75 år av ljudexpertis med lyssnarens ljudpreferenser - allt utan att offra den basprestanda och detaljerade ljud som varumärket är känt för. Kraftfull dynamisk aktiv brusreducering (Adaptive ANC) kommer att glädja pendlare, och optimera ljudet för att ständigt anpassa sig till förändringar i omgivningens ljudmiljö. Detta minskar dramatiskt ständiga distraktioner så att de subtila detaljerna i ditt innehåll naturligt lyser igenom.

Snabbladdning - om du ens behöver det
ACCENTUM Plus ger inte bara batteritid för resor över hela världen, den har också en snabbladdningsfunktion som ger 5 timmars extra lyssningstid på ca 10 minuter. Den medföljande USB-C-kabeln gör det också möjligt att strömma musik från en kompatibla ljudenheter, t.ex. en bärbar dator, medan hörlurarna laddas - de omvandlas till ett ljudgränssnitt för innehållskonsumtion och till och med röstkommunikation. Den långa batteritiden förlänger tiden mellan laddningarna ytterligare och gör att det tar mycket längre tid att nå det maximala antalet laddningscykler under hörlursbatteriets livslängd, vilket minskar mängden elektroniskt avfall och ligger i linje med Sennheisers engagemang för hållbarhet.

 

ACCENTUM Plus har en touchpanel för intuitiv styrning med gester
ACCENTUM Plus har en touchpanel för intuitiv styrning med gester

En touch av kontroll
ACCENTUM Plus kan styras på två sätt tack vare en intuitiv pekskärm och en app som reagerar på geststyrning: bekanta tryckningar och svepningar hanterar lyssningsnivåer, trådlösa mediakontroller och transparensläge så att du kan hålla händerna på enheten eller lägga bort den helt och hållet. En öronkåpa med touchfunktion - som även används i flaggskeppsserien MOMENTUM - ger omedelbar funktionskontroll utan att du behöver leta efter knappar eller dyka in i menyer. Multipoint-anslutning växlar sömlöst den aktiva trådlösa anslutningen från en Bluetooth-enhet till en annan utan att du behöver koppla om.

Smart Control-appen höjer upplevelsen av hörlurarna genom att enkelt hantera Bluetooth-anslutningar, ställa in 5-bands EQ och justera en mängd ljudfunktioner. Allt detta presenteras via ett uppfriskande enkelt visuellt användargränssnitt som passar perfekt i fickan. Smart Control gör det också möjligt för användare att lagra personliga förinställningar - perfekt när din smartphone-plattform eller dina lyssningsvanor förändras.

Ljud på språng
ACCENTUM Plus batteritid matchas av dess komfort. Öronkåporna och huvudbygelns stoppning anpassar sig efter användarens huvudform och ger en bekväm passform. Och för de tillfällen då trådlöst lyssnande inte är tillåtet kan en medföljande ljudkabel med en 3,5 mm stereokontakt användas för att ansluta till underhållningssystem ombord eller andra hörlursutgångar. ACCENTUM Plus kan vikas ihop och kommer med ett förvaringsfodral med dragkedja som håller ordning på dina nya favorithörlurar och tillbehör när du är på resande fot.

ACCENTUM Plus Wireless levereras med en USB-C-kabel, hörlurskabel (3,5 mm kontakt) och förvaringsväska med dragkedja
ACCENTUM Plus Wireless levereras med en USB-C-kabel, hörlurskabel (3,5 mm kontakt) och förvaringsväska med dragkedja

 

Priser och tillgänglighet ​
ACCENTUM Plus finns tillgängliga med start i dag i svart eller vitt hos utvalda återförsäljare och på sennheiser-hearing.com till ett pris av 2 490 SEK.


Klicka för att ladda ner högupplösta bilder

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

Patric Backlund

Hill+Knowlton Strategies

 

 

 

 

 

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com