Back

Sennheiser gir enestående lydsystemer til Morgans nye Plus-modeller

Header Image 001.jpg

Teknologipartnerskap mellom lydspesialisten og den britiske bilprodusenten gir premium lydkvalitet til Plus Four og Plus Six.

Den britiske bilprodusenten, Morgan Motor Company, har inngått et samarbeid med Sennheiser for å utvikle et revolusjonerende lydsystem for de nye Plus Four og Plus Six-modellene. Selv om Morgan sine sportsbiler har hatt lydsystemer tidligere, kan ingen måle seg med det nye Sennheiser-systemet. Sennheiser-systemet gir en omsluttende lyd med et unikt lydbilde som tar kvaliteten til et nytt nivå.

For ytterligere informasjon, les videre på engelsk:

“Vår unike teknologi, og dyktigheten og ekspertisen til teamet vårt som jobber sammen med teamet hos Morgan, har gjort det mulig for en sportsbil med åpen topp å ha et lydsystem som leverer på alle nivåer," sier co-CEO i Sennheiser, Dr. Andreas Sennheiser.

"Den nye Morgan Plus-linjen feirer essensen av ukonvensjonell kjøring og etisk konstruksjon. Den forener tidløst design og håndverk med moderne teknologi," sier Massimo Fumarola, administrerende direktør i Morgan Motor Company. "Introduksjonen av revolusjonerende ny lyd, takket være ekspertteamet hos Sennheiser, leverer på løftet vårt om å kontinuerlig utvikle produktene våre, og introduserer den nyeste teknologien hele veien. Vi er glade for å samarbeide med Sennheiser og ser frem til å fortsette samarbeidet."

Sennheiser har mer enn 75 års erfaring innen lyd og er et globalt ledende selskap innen profesjonell teknologi. Dette er en perfekt match for Morgan Motor Company, som har produsert klassiske britiske kjøretøy i mer enn 110 år, og kombinerer en eksepsjonell blanding av tradisjonelt håndverk og moderne teknologi. Resultatet blander et tydelig fokus på design med teknologisk fortreffelighet i et system som har Sennheisers signaturlyd, som er i tråd med sportsbilprodusentens unike blanding av håndverk, eventyr og analog kjøreopplevelse.

Sennheisers tuning skaper den magiske illusjonen av et lydbilde foran passasjerene, og gir et lydspor av høy kvalitet til de uforglemmelige kjøreturene. Takket være AMBEO Contrabass-algoritmen leverer lydsystemet en unik bassrespons optimert for definisjon, punch og dybde samtidig som systemet holdes så effektivt og kompakt som mulig.

Systemet inkluderer åtte transdusere: fire konvensjonelle høyttalere i dør- og bakpanelet, og fire usynlige høyttalere, hvorav tre er bak dashbordet og en i det nedre rompanelet for bassgjengivelse. Transduserne styres av en ny forsterker med en dedikert DSP, drevet av Sennheisers lydbehandlingsprogramvare.

Integrasjonen har blitt utført i tråd med Morgans filosofi om å introdusere moderne teknologi på riktig måte i kjøretøyene sine. Kabindesignet er uendret, og bruk av usynlige høyttalere sørger for at tilleggsvekten holdes på et minimum, et must for enhver sportsbil. Selv under de krevende forholdene til et sportskjøretøy med åpen topp, opprettholder dette systemet førsteklasses lydkvalitet.

Visuelle signaler kommer i form av subtil Sennheiser-merking, synlig på høyttalergitteret på hver dør. Utformingen av høyttalergitteret henter inspirasjon fra de ikoniske Morgan-lamellene som er stemplet inn i hvert panser på Plus-modeller. Hvert høyttalergitter har en polert sateng-finish, og er koordinert med annet dekor som er synlig i cockpiten til kjøretøyet.

"Dette er et spennende samarbeid mellom historiske firmaer som resulterer i unike produkter med eksepsjonell lydkvalitet, design og håndverk. Vi liker virkelig å jobbe med dette prosjektet, og vi ser frem til videre satsinger med Morgan-teamet!" avslutter Dr. Andreas Sennheiser.

(Slutt)


Bilder kan lastes ned her.Morgan x Sennheiser press release.docx

DOCX - 4.7 Mb

Morgan x Sennheiser press release.pdf

PDF - 2.4 Mb

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com