Back

Sennheiser introducerar Accentum Wireless 

Senn_ACCENTUM_Wireless_Black_Male_Lifestyle_Image_Outdoor.jpg

Ljud som spelas enligt dina regler

Stockholm, 26 september 2023 – De helt nya Sennheiser Accentum Wireless hörlurarna erbjuder funktioner och ljud i världsklass till ett imponerande överkomligt pris. 

“Accentum Wireless utvecklades för att prestera bättre än vad prislappen visar och de delar mycket av sitt DNA med våra prisbelönta Momentum 4," säger Christian Ern, Sennheisers huvudproduktchef. "Konsumenterna får fantastiskt Sennheiser-ljud utan att offra batteritiden eller den trådlösa friheten som gör dem fantastiska att använda hela dagen."
 ​

Soundtracket till ditt liv
Med storslagen Sennheiser-akustik och lugnet från Hybrid Active Noise Canceling-tekniken är Accentum Wireless ett enkelt val för konsumenter som prioriterar ljudprestanda i trådlösa hörlurar. Deras 37 mm dynamiska givare är inställda för att erbjuda ljudupplevelser med enastående basprestanda och slående klarhet. Dessutom har akustiken optimerats för en bred ANC-prestanda, vilket dramatiskt minskar buller från omvärlden. Detta genom en kombination av passiv isolering och dolda mikrofoner för både låga och högre frekvenser. ​ ​

Med flera sätt att konsumera innehåll ger Accentum dig full kontroll med hjälp av Bluetooth® 5.2 och multipunktanslutning. ACCENTUM stöder aptX™ HD-kodek för enastående ljudkvalitet som konkurrerar med ljudet från trådbundna hörlurar med kraftfullt ljud och robust trådlös stabilitet. AAC- och SBC-kodekar finns också integrerade i enheten, perfekta för att komma i kapp med serier eller utforska en ny albumrelease på praktiskt taget alla Bluetooth-aktiverade ljudenheter. 

Nya ACCENTUM Wireless, tillgängliga i svart eller vit design
Nya ACCENTUM Wireless, tillgängliga i svart eller vit design

Batteritid i timmar ​
Utöver en batteritid på upp till 50 timmar per laddning kan Accentum även snabbladdas för ytterligare 5 timmars lyssning på bara 10 minuter. Den medföljande USB-C-laddningskabeln kan också omvandla de trådlösa hörlurarna till ett trådbundet set för situationer när Bluetooth inte är tillåtet eller aktiverat. Deras långvariga batteri har den extra fördelen att förlänga den tid det tar att nå det maximala antalet laddningscykler under hörlurarnas livslängd, vilket minskar e-avfall längs vägen. ​ 

Accentum är utrustade för mer än bara konsumtion av innehåll - två inbyggda mikrofoner och ett dedikerat vindreduceringsläge gör det enkelt att ta emot röstsamtal. En justerbar så kallade side-tone med avancerad signalbehandling håller konversationerna naturliga samtidigt som bakgrundsstörningar minimeras. Multipoint-funktionen växlar sömlöst den aktiva trådlösa anslutningen från en Bluetooth-enhet till en annan utan att behöva para ihop enheterna igen - en fördel för personer som ofta hoppar in i VoIP-samtal på en dator men som till exempel lyssnar på en podcast på sin mobil mellan möten. 

Smart styrning
Kontrollen över Accentums funktioner är intuitiv, tack vare den förenklade 4-knappslayouten och den valfria appen. Från att hantera Bluetooth-anslutningar och funktioner till att experimentera med dess 5-band EQ, förbättrar Smart Control App hörlursupplevelsen i ett visuellt lättanvänt gränssnitt som du kan bära i fickan. Smart Control kan också lagra användarinställningar och användas för uppdateringar. Det ​ gör att Accentums funktioner fungerar smidigt när de enheter de ansluter till också utvecklas. ​ 

"Det eleganta diskreta utseendet på Accentum Wireless är mer än en förlängning av den senaste generationens MOMENTUM-familj," säger Ern, "Med deras balanserade känsla och lyxiga stoppning är de förmodligen våra mest bekväma trådlösa allround-hörlurar hittills. Dina öron sitter bekvämt i lurarna i timmar."

Ljuddesign ​
Den förlängda lyssningstiden från Accentums batteri matchas lika av dess långvariga bärkomfort. Öronkåpans och huvudbandets kontaktpunkter anpassar sig enkelt efter bärarens form med en mjuk beröring som alltid känns säker och naturlig. Deras design speglar den kompakta platta vikbara designen hos MOMENTUM 4 Wireless. Detta ger hela hörlurssortimentet ett sammanhållet utseende som är seriöst både när det gäller ljud och ergonomi. ​ ​ 

Pris och tillgänglighet
Accentum Wireless kommer att finnas i svart och i vitt med sandstensdetaljer. Förbeställningar för den svarta färgvarianten börjar den 26 september 2023 och leveranserna startar från den 4 oktober. Den vita versionen börjar levereras i slutet av november. Båda modellerna kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare och på sennheiser-hearing.com. De nya Accentum Wireless kommer att ha ett cirkapris på 1 990 SEK.


Högupplösta bilder

 


Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com