Back

Sennheiser introduserer SoundProtex - hørselsbeskyttende øreplugger

SE_SoundProtex_Application_Festival_Male_horizontal_RGB_LowRes.jpg

Oslo, 16 mai, 2023 – De nye Sennheiser SoundProtex ørepluggene gir den beste mulige lyden på konserter og i støyende omgivelser, uten at man behøver å bekymre seg for å skade hørselen. Mange er kjent med pipelyden i ørene som kan komme etter en konsert, noe som ikke er bra for hørselen. Musikkelskere kvier seg ofte for å bruke ørepropper, siden det kan føles som om bandet eller DJ-en spiller under vann, noe som definitivt kan ødelegge konsertopplevelsen. Her kan Sennheiser SoundProtex gi en bedre musikkopplevelse på en sikkrere måte.

Perfekt på konsert og festival

De avanserte hi-fi ørepluggene har patentert membranfilterteknologi. Dette gir brukerne muligheten til å nyte perfekt balansert fullfrekvenslyd uten å skade hørselen. Det bevarer alle lyddetaljer som gjør musikken god. Ved å redusere lydtrykket, reduseres potensielt skadelige lydnivåer slik at du kan lytte trygt i lengre tid. Lydnivået på mange rockekonserter, for eksempel, er over 100 dB, og eksponering på dette nivået i mer enn 15 minutter er tilstrekkelig for å utvikle en hørselsskade.

Balansert lyd for å bevare omgivelsesbevissthet.

Totrinnsfilterene i SoundProtex bidrar til klar, balansert lyd til brukerens ører. Kombinasjonen av en justert membran og et lyddempende nett reduserer både høye og lave frekvenser i like stor grad. For å forstå tale, er folk avhengige av høyfrekvensdetaljer. Men vanlige øreplugger kan fjerne disse detaljene. Med SoundProtex-filterne beholdes nok av de høyere frekvensene for å bevare omgivelsesbevisstheten - slik at du fortsatt kan ha en normal samtale under en konsert.

 

Lang levetid

I motsetning til engangsørepropper kan SoundProtex brukes så ofte man vil. Tørk dem bare av etter bruk eller skyll dem under vann. Tre størrelser øreplugger er inkludert i standardpakken, som også kommer med en liten oppbevaringspose. På denne måten kan alle nyte en komfortabel og sikker passform i timevis. Det myke, fleksible og medisinske TPE-materialet er også fri for stoffer som kan irritere sensitiv hud i ørene.

Flere bruksområder

SoundProtex passer også godt for de som ønsker å nyte stillhet eller som trenger å konsentrere seg. Og når målet er å eliminere så mye lyd som mulig, kan du bare sette inn det medfølgende filteret for fullstendig blokkering. Det er perfekt når en bruker ønsker total stillhet for avslapning eller søvn. Og siden det er både luft- og vanntett, beskytter det til og med ørene mot vann når man svømmer.

SoundProtex Plus

Sennheiser SoundProtex Plus leveres med alt som er inkludert i SoundProtex, samt to ekstra akustiske filtre som lar brukerne velge mellom tre forskjellige nivåer av lyddemping. Dette vil dekke alle situasjoner, fra støyende kontorer til høylydte konserter.

Velg det sterkeste filteret med en estimert SNR-klassifisering (SNR) på 20 dB for høy musikk, motorsport eller bruk av elektriske verktøy. Medium er perfekt for festivaler, arrangementer eller reiser, med en estimert SNR på 17 dB. Lavfilteret er egnet for roligere eller ikke-forsterkede konserter, støyende kontorer eller besøk på barer og restauranter. Det har en estimert SNR på 10 dB. Eller, når du ikke vil ha noe annet enn stillhet, sett inn filteret for total støydemping. SoundProtex Plus har et filter for praktisk talt alle situasjoner.

Priser og tilgjengelighet

Sennheiser SoundProtex og SoundProtex Plus vil være tilgjengelige for forhåndsbestilling fra 16. mai 2023 og til salgs fra 30. mai, med en veiledende pris på henholdsvis 449 og 890 NOK.

www.sennheiser-hearing.com


Press Release_Sennheiser SoundProtex.pdf

PDF - 193 Kb

Press Release_Sennheiser SoundProtex.docx

DOCX - 1.0 Mb

Paul Hughes

Head of PR and Influencers - Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com