Back

Sennheiser lanceert nieuwe TeamConnect Ceiling Medium plug-in integratie voor Q-SYS

SennheiserFullWidth.png

De Sennheiser TCC M plug-in is nu beschikbaar in Q-SYS Designer Asset Manager

Amsterdam, 15 oktober 2024 – Sennheiser, de eerste keuze voor geavanceerde audiotechnology die samenwerken en leren makkelijker maakt, kondigde vandaag de release van zijn nieuwe Q-SYS controleplug-in voor de TeamConnect Ceiling Medium (TCC M) aan. Als onderdeel van het Q-SYS ecosysteem werken software- en hardwarefabrikanten samen met Q-SYS om marktklare oplossingen te creëren die naadloos geïntegreerd kunnen worden in zijn via de cloud te beheren audio-, video- en controleplatform. Sennheiser werkte nauw samen met Q-SYS, dat de Sennheiser TCC M plug-in integratie volledig doorgelicht heeft, en bekrachtigd heeft met een Q-SYS Certified-badge (ontwikkeld met Q-SYS en ondersteund door Sennheiser en Q-SYS).

“We zijn bijzonder verheugd dat we weer kunnen samenwerken met Q-SYS om de TCC M plug-in te ontwikkelen”, zegt Charlie Jones, Sennheisers Global Alliance & Partnership Manager. “Deze plug-in, samen met andere die onze voortdurende samenwerking opleverde, zorgt ervoor dat de integratie van het Sennheiser-microfoonportfolio in het via de cloud te beheren audio-, video- en controleplatform van Q-SYS zo efficiënt en eenvoudig is als maar kan.”

De Q-SYS controleplug-in voor TCC M is nu beschikbaar in Q-SYS Designer Asset Manager en biedt een rechtstreeks beheer van de ledcontrole, audioniveaus, uitgangsversterking, mutefuncties, Sennheiser TruVoicelift, en luidsprekerpositionering binnen het Q-SYS controlesysteem. Deze nieuwe toevoeging verbreedt het bestaande Sennheiser Q-SIS plug-in portfolio dat reeds de TCC 2-microfoon en het SpeechLine Digital Wireless-microfoonsysteem omvat, en breidt het potentieel voor drag-and-dropconfiguratie van Sennheiser-toestellen binnen eender welk Q-SYS systeem verder uit. ​ Meer Sennheiser Q-SYS compatibele producten zijn te vinden op de Q-SYS partnerpagina op de Sennheiser-website.

De Q-SYS controleplug-in voor TCC M biedt een rechtstreeks beheer van de ledcontrole, audioniveaus, uitgangsversterking, mutefuncties, Sennheiser TruVoicelift, en luidsprekerpositionering binnen het Q-SYS controlesysteem
De Q-SYS controleplug-in voor TCC M biedt een rechtstreeks beheer van de ledcontrole, audioniveaus, uitgangsversterking, mutefuncties, Sennheiser TruVoicelift, en luidsprekerpositionering binnen het Q-SYS controlesysteem

Wanneer Sennheiser TCC M in combinatie met Q-SYS gebruikt wordt, is dit de ideale oplossing om middelgrote vergaderomgevingen om te vormen tot ruimtes met een grote impact. Met functies als Intelligent Noise Control en TruVoicelift garandeert TCC M kristalheldere audio, zodat elke stem gehoord wordt, of het nu binnen de ruimte is of over hybride settings heen. Dit maakt het perfect voor dynamische ruimtes waar een evenwicht moeten worden gevonden tussen functionaliteit en eenvoud. Een nadere blik op hoe TCC M middelgrote vergaderruimtes verbetert? Bekijk dan hier onze blogpost. Door gebruik te maken van deze integratie kunnen organisaties het potentieel van hun middelgrote vergaderruimtes maximaliseren, en omgevingen creëren die niet louter functioneel zijn, maar cruciaal zijn voor de samenwerking en productiviteit.

"We zijn fier dat we onze samenwerking met Sennheiser kunnen verderzetten om een plug-in integratie te creëren die ervaringen van een hogere orde mogelijk maakt in een brede waaier van ruimtes met een grote impact", zegt Gary Evans, Director of Alliances & Ecosystem Tech Ops, Q-SYS.

Meer informatie over Sennheiser en zijn oplossingen? Ga dan naar www.sennheiser.com. Je vindt meer informatie over Q-SYS Designer Software hier


Valentine Vialis

Communications and Local Coordinator France, Sennheiser France

TCC_M_QSYS_Plugin_Persbericht_NL.docx

DOCX - 697 Kb

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com