Back

Sennheiser lanserar ny TeamConnect Ceiling Medium Plugin-integration för Q-SYS

SennheiserFullWidth.png

Plugin för Sennheiser TCC M nu tillgängligt i Q-SYS Designer Asset Manager

Sennheiser lanserar idag sitt nya Q-SYS-kontrollplugin för TeamConnect Ceiling Medium (TCC M). Som en del av Q-SYS Ecosystem samarbetar mjukvaru- och hårdvarutillverkare med Q-SYS för att skapa marknadsklara lösningar som integreras sömlöst med dess molnbaserade ljud-, video- och kontrollplattform. Sennheiser har haft ett nära samarbete med Q-SYS, som har granskat och godkänt Sennheisers TCC M-pluginintegration med en Q-SYS Certified (utvecklad med Q-SYS och stöds av Sennheiser och Q-SYS) badge.

"Vi är mycket glada över att återigen samarbeta med Q-SYS för att utveckla TCC M-plugin", säger Charlie Jones, Sennheisers Global Alliance and Partnership Manager. "Denna plugin, tillsammans med andra från vårt pågående samarbete, säkerställer att integreringen av Sennheisers mikrofonportfölj med Q-SYS molnhanterbara ljud-, video- och kontrollplattform är så effektiv och enkel som möjligt."

Q-SYS Control Plugin för TCC M finns nu tillgängligt i Q-SYS Designer Asset Manager och erbjuder direkt hantering av LED-kontroll, ljudnivåer, output gain, mute-funktioner, Sennheiser TruVoicelift och högtalarpositionering inom Q-SYS kontrollsystem. Detta nya tillägg breddar den befintliga Sennheiser Q-SYS plugin-portföljsom redan inkluderar TCC 2-mikrofonen och SpeechLine Digital Wireless-mikrofonsystemet, vilket ytterligare utökar potentialen för dra-och-släpp-konfiguration av Sennheiser-enheter inom alla Q-SYS-system. ​ Ytterligare Sennheiser Q-SYS-kompatibla produkter finns på Q-SYS partnersida på Sennheisers webbplats.

Q-SYS kontrollplugin för TCC M erbjuder direkt hantering av LED-kontroll, ljudnivåer, utgångsförstärkning, mute-funktioner, Sennheiser TruVoicelift och högtalarpositionering inom Q-SYS kontrollsystem
Q-SYS kontrollplugin för TCC M erbjuder direkt hantering av LED-kontroll, ljudnivåer, utgångsförstärkning, mute-funktioner, Sennheiser TruVoicelift och högtalarpositionering inom Q-SYS kontrollsystem

Sennheiser TCC M, som används tillsammans med Q-SYS, är den perfekta lösningen för att förvandla medelstora mötesmiljöer till utrymmen med stor genomslagskraft. Med funktioner som Intelligent Noise Control och TruVoicelift ger TCC M ett kristallklart ljud som gör att varje röst hörs, oavsett om det är i rummet eller i hybridmiljöer. Detta gör den perfekt för dynamiska utrymmen som behöver balansera funktionalitet med enkelhet. För en djupare titt på hur TCC M förbättrar medelstora mötesrum, kolla in vårt blogginlägg här. Genom att utnyttja denna integration kan organisationer maximera potentialen i sina medelstora utrymmen och skapa miljöer som inte bara är funktionella utan också avgörande för samarbete och produktivitet.

"Vi är stolta över att fortsätta vårt samarbete med Sennheiser för att skapa en plugin-integration som möjliggör förhöjda upplevelser i en rad olika miljöer med stor påverkan", säger Gary Evans, Director of Alliances and Ecosystem Tech Ops, Q-SYS.

För mer information om Sennheiser och dess lösningar, besök www.sennheiser.com. Mer information om Q-SYS Designer Software finns här.


Maik Robbe

Communications Manager EMEA, Sennheiser electronic SE & Co. KG

 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com