Back

Sennheiser lanserer HD 620S

HD_620S_Application_Shot-469_PKF1987_sRGB.jpg

Nye HD 620S skiller seg ut fra mengden med et moderne lydbilde som utfordrer den lukkede hodetelefonkategorien.

Oslo, 8. mai 2024 - Sennheiser presenterer i dag det nyeste medlemmet i den anerkjente HD 600-serien, en modell av lukkede hodetelefoner for privat referanseavspilling, uten kompromisser.

"Hifi-entusiaster har etterspurt en hodetelefon med de beste egenskapene fra vår 600-serie, men som også isolerer dem fra distraksjoner uansett hvor de befinner seg", sier Jermo Koehnke, Audiophile Product Manager. "HD 620S oppfyller ikke bare dette løftet, men den strålende impulsrespons og bildegengivelsen gjør den til en eksepsjonell lytteopplevelse i alle situasjoner der høyere ytelsesnivå er viktig."

Familietreet ​
I hjertet av HD 620S er et spesialutviklet dynamisk høyttalerelement på 42 mm som er produsert i selskapets toppmoderne fabrikk i Tullamore i Irland. Den viderefører det myke og smidige lydbildet som finnes i den åpne 600-familien med en moderne, luftig signatur som balanserer ærlighet med dyp og artikulert bass. Takket være en høy dempningsfaktor utmerker 150-ohms aluminiumsspolen seg for raske transienter og veldefinerte instrumenttoner for kraftig dynamikk over hele frekvensspekteret - en velsignelse for audiofile og lidenskapelige gamere som ønsker så mange detaljer som mulig.

 

 

Metalldetaljene på HD 620S er mer enn bare estetiske og holdbare, de håndterer interne lydrefleksjoner for en levende presentasjon.
Metalldetaljene på HD 620S er mer enn bare estetiske og holdbare, de håndterer interne lydrefleksjoner for en levende presentasjon.

HD 620S er plassert i et ikonisk chassis som er elsket av både audiofile, gamere og strømmere for sin langvarige bærekomfort, og gir en følelse av tillit samtidig som den gir en umiddelbar sweet spot. Metalldetaljer føles ikke bare bra ved berøring, men har også en akustisk funksjon - stålplaten som lukker bakvolumet er en effektiv isolator som håndterer de interne refleksjonene som tåkelegger renheten til et akustisk signal. Den vinklede baffelen er åpen for å oppmuntre til fri luftbevegelse og modellerer oppførselen til høyttalerelementene med åpen bakside samtidig som den gjenskaper den triangulære avbildningen av en fantastisk høyttaleroppsett i et profesjonelt innstilt rom. Denne oppslukende presentasjonen plasserer lytteren midt i begivenhetenes sentrum med imponerende lydposisjonering, enten det er en sjelden live konsertopptak eller brukeren befinner seg midt i et online spill.

 

Åpne eller lukkede
Åpne hodetelefoner er en favoritt blant lydpurister, men lukkede hodetelefoner er uvurderlige for lytting når det er viktig å isolere seg fra verden rundt lytteren. Audiofile er vant til å gi avkall på den naturlige responsen og det brede bildet i åpne hodetelefoner for å holde distraksjoner unna eller for ikke å forstyrre romkamerater, partnere og kolleger. HD 620S er uten tvil et gjennombrudd i ytelse og tilbyr det dramatiske lydbildet brukere ønsker uten den slitsomme, boksete lyden som noen ganger er forbundet med lukkede hodetelefoner.

 

Nye kontakter
HD 620S er bygget for å være holdbare med en hodebøyle og øreklokker forsterket med metall. En medfølgende oppbevaringspose holder støv unna og har god plass til den avtakbare kabelen. Den 1,8 meter lange kabelen ender med en 3,5 mm stereokontakt som har en låseskrue for den medfølgende 6,3 mm-adapteren. I sommer lanseres det også en balansert 4,4 mm-kabel som et valgfritt tillegg, noe som gjør at audiofile kan bruke et voksende utvalg av hifi-enheter som støtter den populære kontakten. HD 620S har samme vri- og låsbare, ensidige kabeldesign som andre Sennheiser-hodetelefoner, noe som gir brukeren mange ettermarkedsmuligheter, inkludert forskjellige lengder eller innebygd mikrofon.

 

Pris og tilgjengelighet

HD 620S er for øyeblikket tilgjengelig for forhåndsbestilling og begynner å bli sendt ut den 6. juni 2024, og vil være tilgjengelig hos utvalgte forhandlere og på sennheiser-hearing.com med en omtrentlig pris på 3 990 NOK.


Högupplösta bilder för webben

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com