Back

Sennheiser lanserer ny TeamConnect Ceiling Medium Plugin-integrasjon for Q-SYS

SennheiserFullWidth.png

Plugin for Sennheiser TCC M er nå tilgjengelig i Q-SYS Designer Asset Manager

Sennheiser lanserer i dag sin nye Q-SYS-kontrollplug-in for TeamConnect Ceiling Medium (TCC M). Som en del av Q-SYS Ecosystem samarbeider programvare- og maskinvareprodusenter med Q-SYS for å skape markedsklare løsninger som integreres sømløst med den skybaserte lyd-, video- og kontrollplattformen. Sennheiser har jobbet tett med Q-SYS, som har gjennomgått og godkjent Sennheisers TCC M-plugin-integrasjon med et Q-SYS Certified-merke (utviklet med Q-SYS og støttet av Sennheiser og Q-SYS).

"Vi er glade for nok en gang å samarbeide med Q-SYS om å utvikle TCC M-plugin-modulen", sier Charlie Jones, Sennheisers Global Alliance and Partnership Manager. "Denne plugin-modulen, sammen med andre fra vårt pågående samarbeid, sikrer at integreringen av Sennheisers mikrofonportefølje med Q-SYS' skystyrte lyd-, video- og kontrollplattform er så effektiv og enkel som mulig."

Q-SYS Control Plugin for TCC M er nå tilgjengelig i Q-SYS Designer Asset Manager og tilbyr direkte styring av LED-kontroll, lydnivåer, utgangsforsterkning, dempefunksjoner, Sennheiser TruVoicelift og høyttalerplassering i Q-SYS-kontrollsystemet. Dette nye tillegget utvider den eksisterende Sennheiser Q-SYS plugin-porteføljensom allerede inkluderer TCC 2-mikrofonen og SpeechLine Digital Wireless-mikrofonsystemet, og utvider potensialet for dra-og-slipp-konfigurasjon av Sennheiser-enheter i et hvilket som helst Q-SYS-system. ​ Flere Sennheiser Q-SYS-kompatible produkter er tilgjengelige på Q-SYS partnerside på Sennheisers nettsted.

Q-SYS-kontrollplugin for TCC M gir direkte styring av LED-kontroll, lydnivåer, utgangsforsterkning, dempefunksjoner, Sennheiser TruVoicelift og høyttalerplassering i Q-SYS-kontrollsystemet
Q-SYS-kontrollplugin for TCC M gir direkte styring av LED-kontroll, lydnivåer, utgangsforsterkning, dempefunksjoner, Sennheiser TruVoicelift og høyttalerplassering i Q-SYS-kontrollsystemet

Sennheiser TCC M, brukt sammen med Q-SYS, er den perfekte løsningen for å forvandle mellomstore møtemiljøer til rom med stor gjennomslagskraft. Med funksjoner som Intelligent Noise Control og TruVoicelift leverer TCC M krystallklar lyd som gjør at hver stemme blir hørt, enten det er i rommet eller i hybridmiljøer. Dette gjør den perfekt for dynamiske rom som må balansere funksjonalitet med enkelhet. For en dypere titt på hvordan TCC M forbedrer mellomstore møterom, kan du lese blogginnlegget vårt her. Ved å utnytte denne integrasjonen kan organisasjoner maksimere potensialet i sine mellomstore møterom og skape miljøer som ikke bare er funksjonelle, men også avgjørende for samarbeid og produktivitet.

"Vi er stolte over å fortsette samarbeidet med Sennheiser for å skape en plugin-integrasjon som muliggjør en forbedret opplevelse i en rekke miljøer med stor påvirkningskraft", sier Gary Evans, direktør for allianser og økosystemteknologi hos Q-SYS.

For mer informasjon om Sennheiser og deres løsninger, besøk www.sennheiser.com. Mer informasjon om Q-SYS Designer Software finner du her.


Maik Robbe

Communications Manager EMEA, Sennheiser electronic SE & Co. KG

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com