Back

Sennheiser lanserer oppdatert Smart Control-app for tilpasset lyd

AmbeoOS_SmartControl_Landingpage_Teaser_3_Desktop.jpg

Sennheisers oppdaterte Smart Control-app og systemoppdateringer bruker lydvitenskap for å skreddersy en utrolig lydopplevelse.

Oslo, 9 mai 2023 – den nye oppdateringen av Sennheisers Smart Control-app gir nye måter å tilpasse lydopplevelsen i det nyeste MOMENTUM headsetet. Appen er tilgjengelig for iOS og Android, med ytteligere funksjoner som kommer for MOMENTUM True Wireless 3 plugger og MOMENTUM 4 Wireless headset via oppdateringer fra systemutviklerne.

"Vår nyeste oppdatering av Smart Control-appen er den hittil største, med funksjoner som gir deg kontakt med musikk på en helt ny måte", sier Polina Gartenfluss, Sennheiser Senior Product Owner. "Vi tilpasser hele lytteropplevelsen for å gjøre den så intim og unik som mulig. Smart Control forsterker MOMENTUM-serien gjennom intelligente lydalgoritmer som gir den perfekte lydtilpasningen".

 

 

Ta det personlig
Den utrolige lytteropplevelsen MOMENTUM True Wireless 3 og MOMENTUM 4 Wireless gir, blir enda mer kraftfull som følge av vitenskapen bak. Via en oppdatering får hver modell en utvidet equalizer-seksjon og interaktiv Sound Personalisation-modus - sistnevnte er utviklet sammen med Fraunhofer Institute for Digital Media Technology IDMT i Oldenburg, Tyskland. Ved å anvende over et tiår med IDMTs forskning på de individuelle lyttemønstrene, kalibrerer Sound Personalisation en tilpasset lydprofil fra en sofistikert analyse av brukerreaksjoner mot en serie referanselyder. Deretter former avanserte lydbehandlingsalgoritmer lytteopplevelsen rundt de musikkelementene som bæreren finner mest tiltalende. Etter analysen kan brukeren finjustere profilen sin ytterligere på et interaktivt X-Y-rutenett og lagre resultatene i profilen sin eller justere det videre uten å starte analysen på nytt.

"Sound Personalisation er en unik funkasjon ved at den kan ta hensyn til forskjeller i personlige lydpreferanser som naturlig oppstår på grunn av forskjellige lyttenivåer. For eksempel foretrekker noen lyttere mer diskant ved lavt nivå og mer bass ved høyt nivå. Sound Personalisation oppdager disse forskjellene enkelt og justerer avspillingen automatisk. Dette sikrer at lyden er optimalt tilpasset uansett lyttevolum", sier Dr. Jan Rennies-Hochmuth, sjef for gruppen Personalised Hearing Systems ved IDMT.

For de som foretrekker å kalibrere lydopplevelsen sin med grafisk equalizer, utvides MOMENTUM True Wireless 3 og MOMENTUM 4 Wireless' tre-bånds EQ til fem. Low-mid High-Mid-regulatorene slutter seg til de lave, midtre og høye kontrollene for ytterligere lydformingspotensial. Som alle EQ-innstillinger i Smart Control App kan brukere lagre egendefinerte forhåndsinnstillinger og Sound Personalisation-profiler for hentes opp umiddelbart - ​ en fordel for de som ønsker å ha en state-of-the-art lytteopplevelse når de bytter til en ny smarttelefon.

Perfekt passform

Smart Control-appen inneholder nå en smart Fit Test som hjelper lytterne å få den ideelle dempingen for MOMENTUM True Wireless 3 ørepluggene. Ved hjelp av app-styrte lydsignaler og inkludert øreadaptersett, vil appen foreslå plassering og til og med hvilken størrelse ørepropper som skal brukes i hver øre, for å få den mest appslukende lyden med aktiv støydempingen. Inkludert i MOMENTUM True Wireless 3's egen firmwareoppdatering, kan brukerne få en ekte trådløs lytteopplevelse som høres like bra ut som den føles.

Opptimalisering og tilgjengelighet

Den nyeste oppdateringen inneholder også flere optimaliseringer for raskere enhetstilkobling, økt app-stabilitet, raskere OTA-firmwareoppdateringer og en rekke andre korrigeringer og forbedringer. Disse funksjonene er tilgjengelige i den nylig lanserte versjonen 4.3 eller senere av Smart Control App og kan installeres fra App Store (iOS) eller Google Play Store (Android). Ytterligere funksjoner er tilgjengelige for MOMENTUM True Wireless 3-kunder med firmwareversjon 2.12.33 og oppover, mens MOMENTUM 4 Wireless-funksjoner er tilgjengelige på firmwareversjon 2.13.18 og oppover. For mer informasjon om Smart Control App og MOMENTUM-serien av hodetelefoner, besøk www.sennheiser-hearing.com

 press-releasesennheisersmartcontrol43

DOCX - 1.9 Mb

press-releasesennheisersmartcontrol43

PDF - 224 Kb

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com