Back

Sennheiser opent eerste Europese verkooppunt in het World of Hearing experience center in Rotterdam

HE_1_Product_shot_Detail_black.tif

Tijdens de openingsdagen is er een exclusieve hoor-ervaring mogelijk met de legendarische Sennheiser HE 1 koptelefoon ter waarde van €69.000,-

Rotterdam, 31 mei 2023Sennheiser opent op 1 juni een shop-in-shop in het nieuwe World of Hearing center in Rotterdam. De locatie is tevens het enige fysieke verkooppunt voor consumenten van Sennheiser in Europa. De shop-in-shop is te vinden in de achtste Nederlandse World of Hearing locatie van hoorspecialist Schoonenberg. Het experience center, dat zich heeft gevestigd in het voormalig V&D-pand, biedt de nieuwste diensten en technieken op het gebied van horen: van hoor-oplossingen tot gehoorbescherming.

World of Hearing Experience center
Het nieuwe winkelconcept ‘World of Hearing’ van Schoonenberg richt zich op hooroplossingen voor iedereen. Zo vind je in het experience center onder andere technieken voor interactieve hoorbeleving en gepersonaliseerde gehoorbescherming. Klanten kunnen dan ook zelf of onder begeleiding van een audicien aan de slag. Zo kunnen in de Experience Room dagelijkse geluidssituaties worden geschetst van bijvoorbeeld een rumoerig restaurant of een vergadering met omgevingslawaai. Door deze techniek kunnen mensen ervaren wat een spraakverbeteringstoestel als de Conversation Clear Plus voor hen kan doen in levensechte situaties. De speciale ruimte is ook geschikt voor een partner of familielid van mensen met gehoorproblemen.

Foto: Bertels Fotografie
Foto: Bertels Fotografie

Ervaar de meest exclusieve koptelefoon ter wereld
Tijdens de openingsdagen op 1, 2 en 3 juni is de Sennheiser HE 1 koptelefoon (t.w.v. €69.000,) ook te vinden in de winkel voor een luistersessie. Deze koptelefoon heeft een audiobereik van 8 Hz tot meer dan 100 kHz, en de laagste omvorming ooit gemeten in een geluidsweergavesysteem: 0,01% bij 1 kHz, 100 dB SPL. Sennheiser HE 1 is de eerste elektrostatische hoofdtelefoon met een Cool Class MOS-FET hoogspanning versterker geïntegreerd in de oorschelpen. De versterker zit op een behuizing vervaardigd uit glas, en een massief blok van Carrara marmer.

Portfolio Sennheiser
In de shop-in-shop is bijna het volledige portfolio van Sennheiser te vinden. Ook onderstaande nieuwe producten kan je hier in real lifebekijken:

  • HD 660S2: de HD660S2 weet een geslaagd evenwicht te vinden tussen het detail van referentieniveau en een meeslepende frequentierespons. De hoofdtelefoon biedt een spectaculair gehoor met een grotere intensiteit van verbeterde sub-bas tuning, en onttrekt daarmee een dynamische impact en emotie aan de favoriete opnames van de audiofanaat. De vernieuwde akoestische eigenschappen zorgen ervoor dat je muziek op een frisse manier helemaal opnieuw kunt ervaren.
  • Conversation Clear Plus: heel wat mensen vinden het moeilijk om gesprekken in rumoerige omgevingen duidelijk te verstaan, zoals bijvoorbeeld in een druk restaurant of een lawaaierige straat. De Conversation Clear Plus beschikt over geavanceerde spraakverbeteringstechnologie die je gesprek in elke interactie centraal stelt. Met haar slimme, intuïtieve features stelt deze stijlvolle oordopjesset een nieuwe norm voor spraakverbeterende wearables voor consumenten.
  • MOMENTUM 4 Wireless: de MOMENTUM 4 Wireless levert de Signature Sound van Sennheiser die alles in zijn klasse overtreft – en laat gebruikers als nooit tevoren van hun muziek genieten. Dankzij een op audiofielen geïnspireerd akoestisch systeem dat aangedreven wordt door een 42mm-transducer biedt de MOMENTUM 4 Wireless een uitstekende dynamiek, helderheid en muzikaliteit. De Adaptive Noise Cancellation zorgt dat gebruikers ondergedompeld blijven terwijl ze elk detail horen, zelfs in lawaaierige omgevingen. De M4 heeft een batterijduur van tot wel 60 uur en heeft een comfortabel draagcomfort.

Over het World of Hearing experience center
Het World of Hearing experience center is gevestigd op het volgende adres: Hoogstraat 187, 3011 PM Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen spontaan langskomen tijdens de openingstijden. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 09:30 en 18:00.


Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com