Back

Sennheiser presenteert zijn audiofiele portfolio en Custom Comfort Tips op de HIGH END 2023

Afbeelding1.jpg

Amsterdam, 2 mei 2023 – ​ Sennheiser zal zijn brede audiofiele portfolio voorstellen op de HIGH END 2023 in het MOC München van 18 tot 21 mei 2023. Een blikvanger is het Custom Comfort Tips-pilootproject, waarbij klanten uit Duitsland individuele oordopjes kunnen laten maken voor de Sennheiser IE-serie. Exclusief op HIGH END hebben journalisten en creators de gelegenheid om na registratie hun gehoorgang te laten scannen. Na de beurs ontvangen ze hun individuele en op maat gemaakte comfortoordopjes. De focus ligt daarnaast op de nieuwkomers HD 660S2, IE 200 en de Conversation Clear Plus, en het portfolio wordt afgerond met de legendarische HE 1. Geïnteresseerde mediavertegenwoordigers wordt gevraagd om vooraf een afspraak op de Sennheiser-stand te boeken via deze link.

Custom Comfort Tips: een compleet nieuwe ervaring voor de perfecte geluidsperceptie
De geluidsweergave van een bedrade hoofdtelefoon wordt aanzienlijk beïnvloed door de pasvorm en positionering van de gebruikte oordopjes. Het pilootproject van Sennheiser Consumer en GEERS voor Custom Comfort Tips biedt de optimale oplossing voor een perfecte pasvorm en een perfecte sound. Bij individuele oordopjes worden twee unieke versies geproduceerd door een afdruk van de gehoorgangen te nemen met een scanner of siliconemassa. Ze zitten perfect in het betreffende oor, zijn buitengewoon comfortabel en kunnen aan elke audiofiele Sennheiser IE 200-, IE 300-, IE 600- of IE 900-hoofdtelefoon bevestigd worden.

Op HIGH END hebben journalisten en creators de exclusieve mogelijkheid om hun gehoorgangen rechtstreeks te laten scannen op de Sennheiser-stand op donderdag en vrijdag. Hun Custom Comfort Tips krijgen ze dan na de beurs thuisbezorgd om uit te testen. Een scan is enkel mogelijk voor wie vooraf een afspraak boekt via deze link.

HD 660S2, IE 200 en HE 1: kristalhelder geluid en emotionele audio-ervaringen
Met de herziene HD 660S2 breidt het merk Sennheiser het spectrum van de legendarische HD 600-familie uit. Die was lange tijd de benchmark voor audiofiele hoofdtelefoons van de hoogste kwaliteit. De hoofdtelefoon combineert een uitzonderlijke precisie met een warm, ontspannen geluidsbeeld, en kreeg zijn vorm dankzij feedback van de hificommunity. Door zijn krachtige sub-basbereik biedt de HD 660S2 een emotionele luisterervaring met een buitengewone intensiteit. En dankzij zijn verbeterde akoestiek slaagt hij erin om het dynamische effect van de muziek ten volle te ontplooien.

Ook de Sennheiser IE-serie zet haar succesverhaal verder, met de nieuwe IE 200. Deze krachtige nieuwkomer in het segment van de audiofiele hoofdtelefoons bouwt op veel vlakken voort op de erfenis van zijn zustermodellen. Hij biedt niet alleen puur luisterplezier voor doorgewinterde audiofielen, maar ook voor iedereen die benieuwd is naar een geluidswereld die wemelt van de details. Want met zijn uitzonderlijke diepte, kristalheldere sounds en een reeks intuïtieve features biedt de IE 200 een zeer volledig totaalpakket dat normaal enkel is voorbehouden voor producten uit een hogere prijsklasse.

Het audiofiele portfolio wordt afgerond door de legendarische HE 1. Die maakt als geen enkel ander systeem indruk met de hoogst mogelijke weergaveprecisie, en creëert een buitengewone ruimtelijkheid tijdens het luisteren. Met zijn ultrabrede frequentiebereik van 8 Hz tot 100 kHz en een vervormingsfactor van slechts 0,01 procent bij een geluidsdrukniveau van 100 dB bundelt de HE 1 een technisch raffinement dat in deze vorm uniek is.

Conversation Clear Plus: ideaal voor duidelijke conversaties in rumoerige omgevingen
In rumoerige omgevingen zoals drukke restaurants of straten vinden heel wat mensen het moeilijk om een gesprek duidelijk te horen. De nieuwe Sennheiser Conversation Clear Plus beschikt over geavanceerde spraakverstaanbaarheidstechnologie die ervoor zorg dat gesprekken steeds in het middelpunt van de belangstelling staan – ongeacht de omgeving.

Ervaar deze en andere Sennheiser-producten op HIGH END in Hall 1, Stand D02/E07. Gelieve vooraf een afspraak te maken voor de Custom Comfort Tips of voor een gesprek met onze productspecialisten.


Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com