Back

Sennheiser tredobbler kunngjøringer på CES 2024

mtw4_product images_black copper (2).jpg

Sennheiser presenterer nye produkthøydepunkter for musikkfans og sportsentusiaster 

Oslo, Norge, 8. januar 2024 - Ikke en, ikke to, men hele tre nye produkter presenterer Sennheiser ved årets start: De helt nye MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus og MOMENTUM Sport debuterer på Consumer Electronics Show og innleder en ny generasjon av allsidige øre- og hodetelefoner. Alle enheter kombinerer toppmoderne teknologi med fremragende lyd - og tilbyr passende funksjoner for selv de mest krevende brukerne. 

 

MOMENTUM True Wireless 4 ​
Mer enn et dusin forbedringer sammenlignet med forgjengeren, og med forbedret lydprofil gjør MOMENTUM True Wireless 4 til Sennheisers hittil mest kraftfulle øretelefon. Den leverer overlegen lyd for den tilkoblede audioelskeren, med en imponerende rekke funksjoner: Basert på Qualcomm® S5 Sound Gen 2-plattformen og Snapdragon Sound™-teknologien, tilbyr øretelefonen tapfri aptX™-lydkvalitet og lav latenstid.

Bluetooth® 5.4-øretelefonene tilbyr også Auracast™-støtte og et revidert antenne-design for eksepsjonell signal-kontinuitet på farten. En forbedret adaptiv støyreduksjon, videreutviklet tuning samt et revidert batterisystem gjør dem til den optimale daglige følgesvenn for alle livets eventyr. Den fjerde generasjonen av MOMENTUM-øretelefoner tilbyr 7,5 timer med uavbrutt audiofil musikkglede, et Qi-ladeetui og hurtiglading via USB-C. MOMENTUM True Wireless 4 vil være tilgjengelig i tre fargevarianter: Black Copper, Metallic Silver og Graphite - og kan forhåndsbestilles fra 15. februar for NOK ​ 3.490,00.

ACCENTUM Plus
Den nye ACCENTUM Plus tilbyr en førsteklasses hodetelefonopplevelse til en liten pris. Bluetooth® 5.2-hodetelefonene utmerker seg med fremragende lydkvalitet, lang batterilevetid og allsidig tilkobling. Støtte for alle vanlige kodeker, inkludert aptX™ Adaptive, møter en enestående batterilevetid på 50 timer lyttetid per lading. En berøringsaktivert øreklokke - også brukt i flaggskipserien MOMENTUM - gir intuitiv funksjonskontroll uten behov for å lete etter knapper eller dykke inn i menyer.

 

 

 

ACCENTUM Plus kan optimalt tilpasses miljøet gjennom multipunkts-tilkobling, støyreduksjon og fleksible innstillinger. Det adaptive ANC tilpasser seg automatisk endringer i omgivelsesstøy og reduserer dermed distraksjoner fra utsiden. Og hvis trådløs lytting ikke er mulig, kommer ACCENTUM Plus med en lydkabel, for eksempel for bruk på fly eller tilkobling til andre hodetelefonutganger. En reiseveske for hodetelefonen ​ og kabel er også inkludert. ACCENTUM Plus kommer i fargene svart og hvit og vil være tilgjengelig fra 20. februar for NOK 2.490,00.

MOMENTUM Sport
MOMENTUM Sport er Sennheisers nye flaggskip innen trening og kombinerer overlegen Sennheiser-lyd med allsidige funksjoner for fitness og trening, som for eksempel biometrisk sanntidsfeedback. Høyttaleren integrerer både en fotoplethysmografi (PPG) hjertefrekvenssensor og en kroppstemperatursensor, som kan gi viktige måledata til treningsapper og -enheter. Hjertefrekvensdataene fra MOMENTUM Sport kan sømløst kobles sammen med mange populære sportsenheter og apper som Apple Watch/Health, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton samt mange flere. Med Polar er det til og med en sømløs integrasjon: For første gang i et produkt som ikke kommer fra Polar selv, har brukerne full tilgang til Elite-biosensorfunksjonene og dataanalysene via Polar Flow-appøkosystemet.

 

For å minimere trinn- og pustelyder samt andre lyder fra trening, har øretelefonene en akustisk avlastningskanal og et halvåpent design for naturlig oppfattelse av omgivelsene. En justerbar gjennomsiktighetsmodus, en anti-vind-modus og en adaptiv støyundertrykkelsesmodus gir brukeren enkel tilpasning til det skiftende miljøet. Det helt nye akustiske systemet leverer den hittil beste lydkvaliteten i en Sennheiser-sportøretelefon. Takket være IP55 svette- og vannavvisning, det robuste etuiet og de slitesterke øreproppene, er MOMENTUM Sport godt rustet for enhver trening. I det robuste, IP54-sertifiserte, Qi-kompatible transportetuiet kan øretelefonene lades opp til tre ganger ekstra, noe som forlenger avspillingstiden fra opptil 6 timer til totalt 24 timer. En hurtigladefunksjon gir opptil 45 minutters avspilling etter bare 10 minutters USB-C-lading. MOMENTUM Sport vil være tilgjengelig fra 9. april i tre fargevarianter (Polar Black, Burned Olive og Metallic Graphite) til en veiledende pris på NOK 3.490,00.

En fullstendig pressemelding for hvert produkt er tilgjengelig på forespørsel.

 

 


Sennheiser CES 2024 Press Release EN.docx

DOCX - 345 Kb

Sennheiser CES 2024 Press Release EN.pdf

PDF - 311 Kb

 

Click to Download High-Res Images

 

 

 

 

 

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic SE & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com