Back

Sennheiser visar upp sina globala partnerskap och allianser på InfoComm 2024

Liverpool_Hybrid Meeting.png

Interaktiv skärmupplevelse, skattjakt och partnerutställningar väntar deltagarna som vill upptäcka Sennheisers innovationer i samarbete med industripartners

Stockholm, 11 juni, 2024 - Sennheiser är glada över att kunna visa upp sina branschpartnerskap och -allianser på InfoComm 2024 i Las Vegas den 12-14 juni. ​

Sennheisers monter (C5335) ligger i Central Hall på Las Vegas Convention Center och kommer bland annat att ha en interaktiv pekskärm och en skattjakt, så att deltagarna kan upptäcka Sennheisers teknik och samarbeten som är utformade för att leverera engagerande upplevelser.

På InfoComm 2024 kan integratörer, konsulter och slutanvändare utforska den fulla potentialen hos Sennheisers produkter när de kombineras med lösningar som tagits fram av Sennheisers globala partners och allianser. Under hela evenemanget samarbetar Sennheiser med 20 ledande tillverkare inom sitt partnernätverk, inklusive Airtame, Crestron, Datavideo, Lightware, Lumens, Q-SYS, Xilica med flera, för att leverera en kampanj som belyser fördelarna med deras kombinerade lösningar.

Under de senaste månaderna har Sennheiser gjort flera tillkännagivanden med några av sina viktigaste branschpartners. ​ Framför allt har Sennheiser fått stöd för sin TeamConnect Ceiling Medium - med tillkännagivanden från AVer, Crestron och Lumens - som beskriver hur Sennheisers nyaste takmikrofon fungerar sömlöst med deras lösningar för att tillhandahålla kameraspårning och högkvalitativt ljud. ​ Dessa samarbeten, liksom många andra, kommer att visas upp överallt på InfoComm 2024.

Efter en stor framgång på ISE 2024 bjuder Sennheiser in InfoComm-deltagarna att delta i en app-ledd skattjakt som inkluderar Sennheisers och partners montrar. Deltagarna kommer att belönas med exklusiva - och otroligt bekväma - Sennheiser-märkta strumpor och chansen för en person att vinna en Sennheiser TeamConnect Bar M.

Deltagarna kan delta i skattjakten genom att genomföra följande steg:

  1. Ladda ner Scavify-appen.
  2. Sök efter ic24 och delta i jakten.
  3. På evenemanget ska du utföra en rad uppgifter, där varje uppgift ger poäng. Uppgifterna kan utföras i valfri ordning, och ju fler poäng man får, desto större chans att vinna. Bara för att delta och komma igång med aktiviteterna kommer deltagarna att få ett par gratis Sennheiser-strumpor.
  4. Besök Sennheisers monter C5335 för att hämta gratis Sennheiser-strumpor.
  5. Använd pekskärmen för att lära dig mer om Sennheisers partners och hur du får ut mesta möjliga av en investering i Sennheisers lösningar.

Mer information om Sennheiser på InfoComm hittar du här. ​ För att boka ett möte under mässan, vänligen kontakta presskontakten som anges nedan.


Maik Robbe

Communications Manager EMEA, Sennheiser electronic SE & Co. KG

 


 

 

Om varumärket Sennheiser

Att bygga framtiden för ljud och tillhandahålla fantastiska ljudupplevelser för våra kunder är vad Sennheisers varumärke har stått för i mer än 75 år. Vi lever och andas ljud, och vi drivs av vår passion att skapa ljudlösningar som gör verklig skillnad. Professionella ljudlösningar såsom mikrofoner, konferenssystem, streamingtekniker och monitoringsystem är en del av Sennheiser electronic SE & Co. KGs verksamhet, medan konsumentenheter som hörlurar, soundbars och talförbättrande enheter tillverkas av Sonova Holding AG på licens från Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com