Back

Tijdelijke aanbieding op de Evolution draadloze EW-D serie van Sennheiser

EW-D promotion_F.jpg

De promotie loopt van maandag 16 september tot donderdag 31 oktober.

Amsterdam, 16 september 2024 - De Evolution Wireless Digital EW-D, de digitale opvolger van de veelgeprezen G4 analoge serie van Sennheiser, is wereldwijd geprezen om zijn kristalheldere audiokwaliteit, betrouwbare UHF-prestaties en gebruiksgemak via de Smart Assist app. Vanaf maandag 16 september tot eind oktober biedt Sennheiser een beperkte promotie op geselecteerde EW-D sets.

 

“Bij Sennheiser zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige audio-oplossingen, terwijl we ervoor zorgen dat onze producten intuïtief en gemakkelijk te gebruiken zijn,” zegt Jimmy Landry, Global Category Market Manager bij Sennheiser voor de Pro Audio MI divisie. “Met EW-D en de Smart Assist-applicatie wordt het instellen van een draadloos microfoonsysteem eenvoudig en geautomatiseerd, zonder dat je specifieke expertise in draadloze technologieën nodig hebt.”

De promotie omvat de volgende EW-D sets:

Tijd voor digitale eenvoud en helderheid met EW-D
De EW-D maakt deel uit van de Evolution Wireless Digital familie en is de opvolger en een echte verbetering van de G4 analoge systemen. De EW-D profiteert van Sennheiser's gerenommeerde expertise en technologische vooruitgang en biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de G4 systemen, zoals vereenvoudigde configuratie dankzij de Smart Assist applicatie, een betrouwbare UHF verbinding met equidistante frequentieafstanden, verbeterde audioresolutie, evenals een verhoogd input dynamisch bereik van 134 dB. Profiteer van deze beperkte aanbieding om het draadloze systeem aan te schaffen dat u altijd al wilde hebben. Neem contact op met uw Sennheiser dealer voor meer informatie. ​

 

Meer informatie over Evolution Wireless EW-D hier.



Valentine Vialis

Communications and Local Coordinator France, Sennheiser France

Sennheiser_EW-D promotion.docx

DOCX - 5.5 Mb

Sennheiser_EW-D promotion.pdf

PDF - 99 Kb

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com