Back

UITMUNTENDHEID EN COMFORT IN AUDIO OPNIEUW GEDEFINIEERD

MOMENTUM_4_Wireless_Male_Lifestyle_Image_Outdoor_Black.jpg

De nieuwe Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless – de perfecte balans tussen superieur geluid en uitzonderlijk comfort

Amsterdam, 9 augustus 2022 – Het Sennheiser MOMENTUM-gamma blijft de norm voor verfijnd luisteren dankzij superieur geluid opnieuw definiëren. De nieuwe MOMENTUM 4 Wireless legt de lat nu nog hoger met het beste geluid in zijn klasse, geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een uitzonderlijk comfort. Met zijn slimme, intuïtieve functies die elke interactie beter maken en een voortreffelijke batterijduur van tot wel 60 uur staat niets een ongelooflijke luisterervaring voor de gebruikers nog in de weg.

"Ons MOMENTUM-gamma bepaalde altijd al de norm ​ voor verfijnd luisteren met superieur geluid.”, zegt Christian Ern, Sennheiser Principal Product Manager Consumer Headphones. “De nieuwe MOMENTUM 4 Wireless legt de lat nog maar een keer hoger: hij levert de beste geluidskwaliteit in zijn klasse met geavanceerde Adaptive Noise Cancellation en een uitzonderlijk comfort. ​ Dankzij functies zoals Transparency Mode, een ingebouwde equalizer en een nieuwe Sound Personalization-functie kunnen gebruikers luisteren op hun eigen, aangepaste manier." ​

 

Ervaar superieur geluid, hoor elk detail
De MOMENTUM 4 Wireless levert de Signature Sound van Sennheiser die alles in zijn klasse overtreft – en laat gebruikers als nooit tevoren van hun muziek genieten. Dankzij een door audiofielen geïnspireerd akoestisch systeem dat aangedreven wordt door een 42mm-transducer biedt de MOMENTUM 4 Wireless een briljante dynamiek, helderheid en muzikaliteit. Zijn Adaptive Noise Cancellation van de nieuwe generatie zorgt dat gebruikers ondergedompeld blijven terwijl ze elk opwindend detail horen, zelfs in lawaaierige omgevingen.

Omgekeerd, wanneer gebruikers met anderen moeten praten of omgevingsgeluiden willen horen zonder hun MOMENTUM 4 Wireless af te nemen, laat de veelzijdige Transparency Mode hen met één druk op de knop geluiden van buitenaf horen via de hoofdtelefoon. En wil je een echte ervaring op maat? De Sennheiser Smart Control-app maakt het makkelijk om het geluid aan te passen ​ met de ingebouwde equalizer, sound modes en de nieuwe Sound Personalization-functie. Die analyseert de luistervoorkeuren van de gebruiker en past de luisterervaring aan zijn smaak aan.

Met de MOMENTUM 4 Wireless is elke interactie moeiteloos. Telefoontjes en interactie met een spraakassistent ​ verlopen ongelooflijk natuurlijk en storingsvrij dankzij een geavanceerde 2x2 digitale beamforming-microfoonopstelling en automatische windruisonderdrukking, wat een superieure stemopname garandeert.

Geniet van uitzonderlijk comfort ​
De MOMENTUM 4 Wireless is de definitie van elegantie met zijn volledig nieuwe design dat een perfect evenwicht biedt tussen uitzonderlijk comfort en een gestroomlijnde stijl. Opdat je ​ hem de hele dag zou kunnen gebruiken zonder vermoeid te geraken, combineert hij een licht gewicht met een royaal gewatteerde hoofdband en dik gevoerde oorkussens. Het scharniermechanisme met weinig wrijving past zich bovendien makkelijk aan zodat een voortreffelijke pasvorm verzekerd is, zonder al te veel druk op het hoofd van de gebruiker. Het plat opvouwbare ontwerp is ook comfortabel wanneer het rond de nek wordt gedragen en kan in het dunne etui makkelijk in een tas of rugzak worden gestopt als je onderweg bent.

Een moeiteloze, slimme gebruikerservaring
De MOMENTUM 4 Wireless heeft een voortreffelijke batterijduur tot 60 uur en een snelle laadcapaciteit die zes uur extra luistertijd kan bieden in slechts 10 minuten. Zo zorgt hij dat het entertainment blijft stromen, zowel voor lange luistersessies als op verre reizen. Elke interactie is moeiteloos en op elke behoefte werd geanticipeerd: Smart Pause onderbreekt het afspelen als de hoofdtelefooon wordt afgezet, en pikt de draad weer op als hij terug op de oren wordt geplaatst. Zo missen luisteraars geen enkele beat, terwijl Auto On/Off de headset snel opstart wanneer ze wordt opgepakt en ze weer uitschakelt wanneer ze niet gebruikt wordt om energie te besparen.

In combinatie met spraak- en geluidsaanwijzingen maakt de touchpad-interface van de MOMENTUM 4 Wireless de controle van muziek, telefoongesprekken en spraakassistenten intuïtief en makkelijk te bedienen. Ook de installatie is eenvoudig dankzij het bluetooth-apparaatbeheer, waardoor meerdere apparaten tegelijk geconnecteerd kunnen zijjn.

Prijs en beschikbaarheid
De Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless zal wereldwijd beschikbaar zijn voor pre-ordering op 9 augustus 2022, en voor verkoop vanaf 23 augustus, met een aanbevolen verkoopprijs van € 349,90.20220809_Sennheiser_MOMENTUM 4 Wireless_BENL.docx

DOCX - 114 Kb

Milan Schlegel

PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com