Back

We zijn terug op ISE 2022

ISE_Image.png

Sennheiser toont zijn focus op geïntegreerde communicatie en een veelzijdig partner-ecosysteem op ISE 2022 in Barcelona

De kracht van Sennheiser om mensen samen te brengen via klantgerichte audio-innovaties en een groeiend partnernetwerk zal te zien zijn op ISE 2022

Wedemark, 9 mei 2022 – Sennheiser, de geprefereerde partner voor geavanceerde audiotechnologie die samenwerken en leren makkelijker maakt, is bijzonder verheugd dat het zijn innovatieve audio-oplossingen voor de bedrijfsmarkt en het hoger onderwijs kan tonen op Integrated Systems Europe (ISE) 2022 in het Spaanse Barcelona van 10 tot 13 mei. De Sennheiser-stand (3C600) zal te vinden zijn in Hal 3 van de Fira Barcelona aan de Gran Via en wordt voorzien van interactieve demoruimtes waar de bezoekers de kans krijgen om de meest recente audio-oplossingen van Sennheiser met eigen ogen en oren te ervaren.

Ervaar Sennheiser op stand 3C600
Sennheiser zal op ISE 2022 aanwezig zijn met een volledig opnieuw ontworpen stand van 284 m2 die makkelijk bereikbaar is via de oostelijke ingang van de Fira. De Sennheiser-stand zal opgedeeld worden in vijf belevingszones, waaronder twee zones voor live demonstraties waar de TeamConnect Intelligent Speaker (TC ISP) en de TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) getoond zullen worden. In de drie andere belevingszones zullen de overige oplossingen uit het Sennheiser Business Communications-portfolio getoond worden. De bezoekers krijgen daarbij de kans om de nieuwe en geüpdatete producten van dichtbij te bekijken en om een antwoord op hun vragen te krijgen van het Product Management-team.

Live op ISE: de TC ISP en TCC2
Sennheiser heeft de grootste expo voor audiovisuele en systeemintegratie ter wereld uitgekozen om live demonstraties te geven van de zopas onthulde TC ISP. Deze nieuwe telg in de TeamConnect-familie is gecertificeerd en geoptimaliseerd voor de Microsoft Teams Rooms. De aanwezigen worden uitgenodigd om de toekomst van intelligente conferencing te ervaren, en dit in combinatie met het gemak en de inclusiviteit van stembediening.

TeamConnect Intelligent Speaker (TC ISP): Sennheiser biedt een oplossing aan om slimme, gefocuste en inclusieve meetings tot 10 personen te ondersteunen, ongeacht of de aanwezigen zich in de ruimte bevinden of vanop afstand deelnemen
TeamConnect Intelligent Speaker (TC ISP): Sennheiser biedt een oplossing aan om slimme, gefocuste en inclusieve meetings tot 10 personen te ondersteunen, ongeacht of de aanwezigen zich in de ruimte bevinden of vanop afstand deelnemen

Op ISE zal ook de TeamConnect Ceiling 2 (TCC2) getoond worden. Dit biedt de innovatieve kracht en betrouwbaarheid die als het ware synoniemen zijn voor het merk Sennheiser. Met zijn gepatenteerde automatische, dynamische beamforming-technologie zet de TCC2 een nieuwe norm binnen de sector, omdat hij ervoor zorgt dat de deelnemers aan de meeting duidelijk gehoord kunnen worden terwijl ze zich vrij rondbewegen in de ruimte. Tijdens de TCC2-demonstratie zullen de bezoekers een volledig nagebouwde meetingomgeving ervaren waarin de TruVoicelift en de geavanceerde zonecontrole van de plafondmicrofoon getoond worden, met een gerichte stemversterking als resultaat. Daar bovenop zal in de TCC2-belevingszone de schaalbaarheid van het tracking-vermogen van de TCC2 getoond worden: Sennheiser en partner QSC slaan de handen in elkaar om te laten zien hoe de camera’s van QSC gebruikmaken van deze innovatieve technologie om een complete meetingervaring te creëren.

De TeamConnect Ceiling 2 met TruVoicelift biedt automatische, adaptieve beamforming-technologie die voor een superieure spraakverstaanbaarheid zorgt, zowel voor deelnemers op afstand als in de ruimte
De TeamConnect Ceiling 2 met TruVoicelift biedt automatische, adaptieve beamforming-technologie die voor een superieure spraakverstaanbaarheid zorgt, zowel voor deelnemers op afstand als in de ruimte

Op de stand: oplossingen om audio voor leren en werken te optimaliseren

Bezoekers van ISE 2022 zullen de kans hebben om de meest recente aanbiedingen en updates voor het Sennheiser Business Communications-portfolio te ervaren. Naast de TC ISP en TCC2 zullen er op de Sennheiser-stand belevingszones zijn waar volgende toonaangevende audio-oplossingen in de kijker worden gezet:

  • SpeechLine Digital Wireless (SL DW) – een veelzijdig microfoonsysteem dat makkelijk aan uw individuele professionele noden kan worden aangepast. De recente toevoeging van een multi-channel ontvanger zal getoond worden, om te laten zien hoe de SL DW vlot geïntegreerd kan worden in uw bestaande IT-infrastructuur voor moeiteloze lezingen, meetings en presentaties. ​ ​
  • Evolution Wireless Digital-familie (EW-D) – het laatste nieuwe digitale, draadloze microfoonsysteem van Sennheiser dat moeiteloos gebruiksgemak, betrouwbaarheid en buitengewone prestaties met elkaar combineert. De EW-D werd onthuld in de zomer van 2021 en het is de eerste keer dat hij getoond zal worden op een groot systeemintegratie-event.
  • MobileConnect – een ondersteunend luistersysteem op basis van wifi dat helpt om luisterbarrières te doorbreken en dat leren inclusiever maakt. Met MobileConnect kunt u audiocontent van hoge kwaliteit via wifi rechtstreeks live streamen naar uw persoonlijke smartphone. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van een gratis app die individuele geluidsinstellingen mogelijk maakt (app beschikbaar in Engels, Duits en Frans). MobileConnect zal gedurende heel ISE gedemonstreerd worden op de Sennheiser-stand.Control Cockpit – een krachtige, maar eenvoudige browser-gebaseerde softwaretool voor beheer vanop afstand, voor netwerk-compatibele Sennheiser-microfoons. De gecentraliseerde controlemogelijkheid van Control Cockpit helpt universiteiten en bedrijven wereldwijd om hun workflows te digitaliseren door hen een eenvoudige controle en monitoring te bieden van alle toestellen binnen hun netwerk met ondersteuning van e-mail/sms-meldingen. Ervaar Control Cockpit live in elke hoek van Sennheisers ISE-stand.

Samen sterker: het partner-ecosysteem van Sennheiser

Een van de dingen die Sennheiser onderscheidt, is zijn agnostische en open ecosysteem. Dit verschil in filosofie geeft Sennheiser-klanten een keuzevrijheid en een budgettaire flexibiliteit die de concurrentie niet kan bieden. Tijdens ISE 2022 zal Sennheiser verderbouwen op dit belangrijke aspect van zijn klantgerichte businessmodel.

 

Met trots kondigt Sennheiser u de volgende partneractiviteiten op ISE 2022 aan:

  • Een demonstratie van de Sennheiser TCC2 beamforming-plafondmicrofoon met camera-AI van Aver, die naadloze cameratracking in elke meetingroom mogelijk maakt. De demonstratie zal plaatsvinden op de Aver-stand (2H400).
  • Een nieuw partnerschap met CDAT85 dat de betrouwbaarheid en veiligheid van de ​ Sennheiser SpeechLine Digital-microfoons combineert met het CABOLO-systeem van deze partner, een innovatieve oplossing die vertaling en transcriptie biedt zonder dat een internetverbinding vereist is. Meer details over het partnerschap en demonstraties van de nieuwe oplossing krijgt u op de CEDAT-stand (3B800).
  • Een QSC-demonstratie van Google Meet-integratie met het Q-SYS platform met de ​ Sennheiser TCC2-netwerkmicrofoon in zaal B47 van de Fira. Beide oplossingen werken met Google Meet en maken het voor de klant mogelijk om makkelijk op te schalen naar ruimtes met grote impact, met dezelfde ervaring die de gebruikers gewend zijn.
  • Een roll-out van verschillende nieuwe Sennheiser-microfoondrivers voor het Utelogy-monitoringplatform, dat een gebruiksvriendelijke interface biedt om uw volledige A/V-systeem te managen. De Sennheiser TCC2-driver is live in de Utelogy-bibliotheek en andere drivers volgen binnenkort. Utelogy zal de nieuwe ​ Sennheiser-drivers tonen op zijn stand (2C415).
  • Voorstelling van een nieuwe Room Kit met Xilica, die de TCC2 automatische beamforming-plafondmicrofoon combineert met ​ de pas gelanceerde Sonia-luidsprekers. Op de Xilica-stand (2G450) zal getoond worden hoe deze oplossingen samenkomen met gebruik van een standaard IT-infrastructuur.

Meer informatie over Sennheiser op ISE vindt u hier. Wilt u een afspraak boeken tijdens de expo? Neem dan contact op met de persverantwoordelijke hieronder.

De beelden bij dit persbericht en bijkomende foto’s kunt u hier downloaden.


Ann Vermont

Communications Manager Europe, Sennheiser France

Christel Gerssen

TEAM LEWIS

20220509_Sennheiser_ISE2022_BENL.docx

DOCX - 5.0 Mb

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com