Back

Een boodschap van Daniel en Andreas Sennheiser

1_2 TopNews_FoAiscolorful.png

Kleurrijke toekomst van audio

Beste klanten, partners en vrienden,

Muziek is altijd integratief geweest en bracht mensen van verschillende afkomst samen. Het is onmogelijk om muziek - of Sennheiser - voor te stellen zonder diversiteit. Daarom willen we de kracht en diversiteit van muziek vieren en pleiten voor een verbonden samenleven - vooral tijdens deze maand, wanneer de VN's "Werelddag voor Culturele Diversiteit voor Dialoog en Ontwikkeling" en de "12e Duitse Dag van de Diversiteit" van het Diversiteitshandvest worden gevierd.

Sennheiser staat voor openheid en tolerantie. We zijn internationaal door overtuiging. Ons team is net zo kleurrijk als onze klanten, die overal ter wereld thuis zijn. We hebben werknemers in meer dan 100 landen en op ons hoofdkantoor in Wedemark werken mensen uit bijna 30 landen. Onze klanten uit de muziekindustrie, omroep en televisie en onderwijsinstellingen vertegenwoordigen diversiteit en een verscheidenheid aan meningen zoals bijna geen andere klantengroep. Velen van hem krijgen en stem via onze producten. Samen leven en vieren we onze diversiteit. Voor haat en racisme maken we geen plaats.

Laten we samen de diversiteit van muziek vieren en opkomen voor de openheid van onze samenleving. Samen zijn we luider dan de stemmen die tegen diversiteit zijn. De toekomst van audio is kleurrijk.

Vriendelijke groeten,

Andreas en Daniel Sennheiser

#Diversity
#The Future of Audio is colorful

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic SE & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com